Građani požurili na mesto gde se BRDO PIVA rasulo po putu: Njihova REAKCIJA je zapanjila internet (VIDEO)

Za manje od pola sata, zajedničkim naporima, su vratili saobraćaj u normalu

 

Južnokorejska pivara objavila je srdačan video zahvalnosti dobročiniteljima iz grada Čunčeona, koji su pomogli u čišćenju velikog tovara piva koji se rasuo iz kamiona krajem prošlog meseca.

 

Dve hiljade staklenih flaša je ispalo iz prikolice i razbilo se kada su sanduci izleteli tokom skretanja na raskrsnici 29. juna.

 

Na snimku koji je na Tviteru podelila pivara vidi se da je desna strana kamiona bila skroz otvorena. Prolaznici i meštani koji žive ili rade u komšiluku odmah su pritekli u pomoć vozaču i počeli da čiste kolovoz.

 

Za manje od pola sata, zajedničkim naporima, su vratili saobraćaj u glavnom gradu provincije Gangvon u normalu, prenosi Times Now India pisanje lokalnih medija.

 

 

Otprilike prevedena zahvalnica kompanije za piće je glasila: „Tražimo prave heroje u Čunčeonu. 29. juna iz kamiona se prosulo 2.000 boca piva. Uprkos kiši, pojavio si se i pružio ruku da pomogneš, kao da je to tvoj posao.

 

Zahvaljujući meštanima sprečene su nezgode i povrede. Sve je očišćeno je za oko 30 minuta. Građanima koji su ostavili sjajan utisak, želimo da izrazimo svoju zahvalnost”

 

U saopštenju se dodaje da je šteta nastala nesrećom pokrivena osiguranjem bez otpuštanja vozača, ili bilo kakve disciplinske mere protiv njega.

 

Otkako se video pojavio na društvenim mrežama, korisnici su hvalali kulturu i duh Korejaca, a mnogi su ovu inspirativnu priču poredili sa kulturom u svojim zemljama.

 

– Koreja je jedna od najčistijih zemalja na svetu. Tamošnji ljudi jednostavno imaju takvu ljubav i odanost prema svojoj naciji. Neverovatno je, i tako osvežavajuće – navodi se u komentaru.

 

– Ovde bi prvo nekolicina potražila flaše da ukrade. Onda bi se gomila njih žalila što ne mogu da koriste put, ne bi uradili ništa da pomognu – javila se druga osoba na Tviteru, ali nije navela iz koje je zemlje.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin