Govorili su mu da ga vara sa kućnim prijateljem, a ona mu je odlučila prepisati vilu na Dedinju – Afera koju Balkan ne pamti!

Još 2007. godine, javnosti predstavljena je nova manekenka Bojana Rajić. Njen zadivljujući izgled ostavio je utisak na one koji su mogli da joj vide na pisti. Međutim, tek kada se Bojana Rajić udala za golmana Vladimira Stojkovića, postala je javna ličnost.

 

Nakon burnog perioda u javnosti i vanbračne afere koja je promijenila život, Bojana Rajić odlučila je da se povuče iz očiju javnosti i sada vodi privatni život sa svojom porodicom. Jedini koji znaju detalje o njenom životu su njeni pratioci na njenom “Instagram” nalogu. Ona je na ovoj mreži prilično aktivna tako da možemo vidjeti kako danas živi.

 

 

Bojana je 2009. godine promenila zavet i zvanično postala gospođa Stojković udajom za svog supruga Vladimira. Dve godine nakon svadbe, Bojana im je rodila sina Lea. Iako su izgledali kao idealan par, njihova zajednica je prekinuta 2014. godine kada je Bojanin bivši suprug iznio niz optužbi na njen račun, zbog čega su se manekenka i modna kreatorka odrekla svoje imovine, što je ona javno objelodanila.

 

 

Kako bi obezbedila da njeno dete ne ostane bez doma, Bojana je odlučila da svoju kuću na Dedinju prenese na Vladimira, odrekavši se celokupne imovine. Prema njihovom dogovoru, i Bojana i Lav su dobili doživotni boravak na jednom od Vladimirovih imanja.

 

 

Što se tiče davanja izdržavanja djeteta, određen je odgovarajući iznos bez obzira na zaradu bivšeg supruga. Nadalje, manekenka je naglasila da ne traži nikakvu finansijsku pomoć za sebe, jer se može izdržavati samostalnim radom. U tom trenutku je na Facebooku objavila da Lav održava dosljedan kontakt sa svojim ocem i provodi vrijeme s njim.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:            INSTAGRAMU            I            FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)