GOŠĆA IZVREĐALA MLADU JER JOJ BRANI DA DOVEDE DECU NA SVADBU: Nakon burne svađe nastao je još veći skandal

Mladenci su imali svoje jasne želje.

 

Organizacija venčanja može biti veoma stresna, a spisak gostiju je često jedan od najdelikatnijih delova celog procesa. Ograničenja kapaciteta većine venčanih prostora često primoravaju mladence da donesu teške odluke, a jedna takva odluka može biti da venčanje bude isključivo za odrasle. Ali, šta se dogodi kada gosti ne prihvataju takvu odluku?

Jedna mlada ostala je zatečena kada je njena rođaka, uprkos njenim željama, insistirala je da dovede decu na venčanje. Mlada je objasnila da želi da venčanje bude isključivo za odrasle, ali je to izazvalo nezadovoljstvo kod gošće. .

Mladena je mirno objasnila  da je odluka o isključenju dece sa venčanja doneta kao zajednička odluka sa budućim suprugom. Uporna gošća pokušavala je da ubedi mladu da njeni mališani nisu problematični i da su dovoljno stari da se ponašaju primereno. Ipak, ova mlada žena je istrajala u svojoj odluci, ističući da ne želi da bilo kakvo nepredviđeno ponašanje dece upropasti njihov poseban dan.

 

Razgovor je postao sve zagriženiji kada je gošća iznela očekivanje da njena ćerka bude devojčica koja će nositi cveće na venčanju. Na kraju, mlada je odlučila da stavi tačku na celu situaciju i rekla je gošći da ne mora ni da dođe na venčanje ako nije saglasna sa odlukom mladenaca. Na kraju, razgovor je kulminirao uvredama i odlukom gošće da neće doći na svadbenu ceremoniju.

Da li su venčanja bez dece prihvatljiva?

Ova situacija pokreće pitanje da li su venčanja bez dece prihvatljiva. Dok neki smatraju da je to legitimna odluka mladenaca, drugi se protive takvoj ideji. (RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:        INSTAGRAMU          I        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin