Gordana je i sina i buduću snahu izbacila napolje: AKO MOJ SIN ŽELI KAVEZ I KANDŽIJU, DALEKO MU KUĆA OD MOJE

Pedesetogodišnja Gordana F. je jedva čekala da upozna svoju buduću snahu i ponadala se da će konaćno imati kćerku koju nikada nije dobila. Međutim, stvari nisu išle onako kako je očekivala.

 

Kako je ispričala, kada je njihova buduća snaha prvi put došla u njihovu kuću na ručak, dočekala je onako kako to dolikuje pravoj domaćici. Sina je pitala šta Bojana voli da jede, pa je za ručak spremila sve po ukusu buduće snahe. Međutim, tokom ručka i razgovora, Bojanino ponašanje ju je jako uvrijedilo.

 

“Zaista mi se dopala na prvi pogled. Lijepa, mlada, djevojka. Uostalom, moj sin je voli i meni je to bilo dovoljno da je od starta prihvatim kao kćerku. U jednom momentu, moj sin je krenuo da uzme još jednu šniclu, ona ga je udarila po ruci i rekla “dovoljno ti je, ljubavi, nemoj više da jedeš”. On je šniclu vratio i nije je pojeo – priča Gordana.

 

Kao kaže, odlučila je da ne reaguje, jer je Bojana objasnila kako oboje vode računa o ishrani.

 

Kada ga je ponudila vinom, sin, kako kaže, nije uspio ni da odgovori, a Bojana je umjesto njega kao iz topa izgovorila

“Ne želi on vino, za nas samo voda”.

I to sam prećutala. OK, ne jedu, ne piju, njihova stvar. E, onda je njemu stigla poruka, a ona mu je otela telefon iz ruke i prva je pročitala. Sin je malo negodovao, a ona je rekla:

 

“Ja sam ti buduća žena, ja moram sve da znam i gdje si, i šta si, i s kim se dopisuješ.” I to sam prećutala.

Ipak, ova rečenica je, kako je rekla Gordana, prelila čašu.

 

“Razgovarali smo, nažalost, o teškim temama koje su na sve zadesile ovih dana. U jednom momentu moj sin je rekao “Ja mislim da..” i ona ga je sasjekla i izgovorila “Samo nemoj ti da misliš, preveliki je to napor za tvoju lijepu glavu”. Sin je zanijemeo, ali ja više to nisam mogla da trpim. Rekla sam joj da joj ne dozvoljavam da tako razgovara s mojim sinom u mojoj kući i zamolila sam je da izađe napolje.

 

Ako njima to tako odgovara, ne zanima me, ali ja to u svojoj kući neću da trpim. I sinu sam rekla da dobro razmisli da li želi da živi život u kavezu, a ako želi, rekla sam mu da im želim svu sreću da se više nikada neću miješati niti bilo šta reći, ali da u svojoj kući takvo ponašanje neću da tolerišem. Iskreno da vam kažem, isto bih reagovala i da se on tako ponašao prema njoj – ispričala je Gordana,. (RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

– KLIKNI OVDJE  www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin