Goranova supruga ispričala kako se ponašao u noći ub*stva: Dobro je zarađivao, skupio pare da vrati dug

Goranova supruga ispričala kako se ponašao u noći ubistva: Dobro je zarađivao, skupio pare da vrati dug

Rekla da u noći kada je ubijena porodica Đokić, nije primjetila da je njen suprug promijenio garderobu

 

U javnom tužilaštvu u Nišu danas je saslušano pet svjedoka koji su bili bliski sa ubijenom porodicom Đokić iz Aleksinca i supruga Gorana Džonića, osumnjičenog za njihovo ubistvo.

 

Kako Blic saznaje, u tužilaštvu su danas saslušani Džonićeva supruga Suzana, kum ubijenog Gorana Đokića Zoran Stojković, koji je i radio u njegovoj mjenjačnici, Đokićev najbolji prijatelj, otac ubijene Gordane Đokić Momčilo Aritonović i još jedan mještanin Aleksinca.

 

Nakon saslušanja Suzane Andrija i Mladen Magdalinić, branioci braće Jojke, kako se saznaje, podnijeli su prigovor na njen iskaz zbog toga što je prije saslušanja u tužilaštvu bila tri puta u posjeti kod supruga u zatvoru, zbog čega smatraju da njen iskaz nije validan.

 

Izvor Blica kaže da je Suzana na saslušanju rekla da u noći kada je ubijena porodica Đokić, nije primjetila da je njen suprug promijenio garderobu, niti da je mirisao na paljevinu, niti bilo šta drugo sumnjivo, kao i da joj je rekao da je te noći bio na pecanju.

 

– Suzana je rekla da ništa nije sumnjivo primjetila te noći, da nije osjetila da miriše na dim, niti da je primjetila nešto neuobičajeno, ali je kontradiktoran bio njen iskaz na pitanje da li u sinovljevoj kući radi kupatilo i da li je Džonić tamo mogao da se istušira te noći. Rekla da kod sina ne radi kupatilo, dok je Džonić ranije pričao da kupatilo radi – kaže izvor Blica.

 

Kako objašava, Džonićeva supruga je rekla i da nije znala da on ima pištolj koji je držao u nelegalnom vlasništvu, već samo da je ranije imao službeni koji je vratio nakon odlaska u penziju.

 

Suzana je rekla da je Džonić dobro zarađivao i da je dug koji je imao prema jednom prijatelju vratio kada je sakupio novac.

 

– Dosta novca je skupio da bi vratio dug, a za ostatak je podigao kredit da bi vratio sve – ispričala je ona.

 

Ona je dodala da je Džonić zarađivao tako što je “popravljao stvari”.

 

Ovo se međutim kosi sa Džonićevim ranijim iskazom, jer je naveo da je otišao u inostranstvo da radi i da nije uspio da zaradi novac da vrati dug, te da je zato morao da refinansira kredit.

 

– Rekla je i da ne poznaje braću Jojke i da ih nikad nije vidiela u životu – dodaje izvor Blica.

 

Danas je iskaz dao i Gordanin otac, koji se nakon toga pridružio krivičnom gonjenju Džonića.

 

– Rekao je da želi da se sazna cijela istina oko ubistva. Ostali svjedoci su svi potvrdili da ne znaju braću Jojke i da Goran Đokić nikada nije bio ni u kakvom odnosu s njima.

 

Džonićeva žena je rekla da Jojke nikada nisu dolazili kod njih u dvorište, iako je Džonić to tvrdio u svom ranijem iskazu. I nakon saslušanja ovih svjedoka sve ukazuje da je jedini izvršilac krivičnog djela Goran Džonić – kaže naš izvor i dodaje:

 

“Đokićev prijatelj, koji je bio jako blizak sa njim, svjedočio je takođe da Đokić nije imao nikakve veze sa braćom Jojkić.”

 

Nastavak svjedočenja zakazan je za sljedeći četvrtak.

 

Podsjetimo, Goran Džonić nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je 26. septembra, nekoliko minuta nakon ponoći, namamio, a potom brutalno ubio svoje rođake Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić na putu od Moravca do Aleksinca.(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin