GORAN OŽENIO I U VRANJE DOVEO FILIPINKU: Venčali se posle 8 meseci veze! Snajka Ešli svekrvi pravi samo suši (FOTO)

Goran Stojanović (32) iz Vranja više od dve godine radio je u Kataru na postavljanju konstrukcija reklamnih panela, ne sluteći da će se taj put završiti tako što će pronaći ljubav svog života. Jedne večeri, priča Goran, “za oko mu je zapala Filipinka Ešli”. Za samo osam meseci njihova ljubav krunisana je brakom.

Ovaj Vranjanac otkriva kako je upoznao suprugu.

Goran Stojanović, Filipinka, Ešli
FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

– Radio sam u Kataru, i ona je isto bila tamo. Izašao sam sa drugarima na piće i video nju. Tada smo se upoznali, to je bilo u Dohi, a potom smo izgubili svaki kontakt. Nisam je video mesec dana, a sećam se da mi je bila jako lepa. Sedela je sa drugaricama, a samo sam nju primetio. Pokušavao sam da je nađem i uspeo sam. Našao sam neku grupu u kojoj su svi koji tamo rade, tako sam došao do nje i pozvao je. Stupili smo u kontakt i kratko se dopisivali, a potom i venčali – priča Goran.

Nakon samo osam meseci veze, odlučili su da ljubav krunišu brakom.

Goran Stojanović, Filipinka, Ešli
FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

– Nama je veza išla sjajno, i odlučili smo da se venčamo. Došli smo u Srbiju i venčali se nakon osam meseci, sada planiramo i veliku svadbu, samo što čekamo sve papire.

Filipinka Ešli se sjajno snašla, voli Srbiju, a i meštani Vranja je lepo prihvataju. Sada je, dodaje, srpska snajka.

– Ešli je ovde super, moja porodica ju je prihvatila istog trenutka, kao i mene njena. Bio sam tamo i upoznao ih. Ljudima iz Vranja je bilo malo čudno kada je vide, ali su je jako brzo prihvatili. Kažem vam, sada planiramo veliko venčanje, a dalje kako Bog kaže – priča Goran.

Goran Stojanović, Filipinka, Ešli
FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Za svekrvu samo suši

– Ešli voli našu kuhinju, naša i njihova je jako slična. Obožava da jede pitu sa spanaćem, a mojoj majci, njenoj svekrvi, stalno sprema suši, to voli. Inače kuva ta njihova jela, ali naša ne zna baš najbolje, polako se trudi da nauči.

Kako nam Goran kaže, Ešli je pored svega prevazišla i jezičke barijere. Osnovne stvari je naučila jako brzo, a sada nastavlja ka nekim složenijim rečenicama i gramatici. I to sve “po vranjski”.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *