GORAN OPTUŽIO MAJKU ZA BRUTALNO UBISTVO SUPRUGE: Isplivali šokantni detalji sa saslušanja KUPILI I TESTERU DA RASKOMADAJU TELO

0

Goran Ravlić (36) negirao je na saslušanju u tužilaštvu da je ubio suprugu Nerminu (38) i za brutalan zločin optužio svoju majku Ledžibu!

 

 

Goran i Ledžiba, podsetimo, osumnjičeni su da su pre nekoliko dana ubili Nerminu u naselju Pofalići u Sarajevu i da su planirali da telo raskomadaju i iznesu iz stana. Ravlić je uhapšen prošle subote u 1.25 sati dok se kretao ulicom. Pre toga je njegova majka, koja ima 76 godina, pozvala policiju i rekla da Goran želi da se ubije.

 

Ravlić je prema saznanjima Avaza na saslušanju u tužilaštvu negirao da je ubio suprugu i za zločin optužio svoju majku Ledžibu. Takođe je rekao da njegova majka “nije odobravala” njihovu vezu.

 

 

Goran Ravlić, Sarajevo

 

 

Ravlić, iako dokazi govore suprotno, tvrdi da nije učestvovao u kupovini predmeta za komadanje i pakovanje tela – sekire, pile, seta noževa, mašine za mlevenje mesa, plastičnih odela, patrona amonijaka…

 

Takođe je rekao da je lečen od šizofrenije i da je koristio terapiju, ali da je sa suprugom Nerminom imao skladan odnos. Avaz navodi i da je na kraju rekao da se kaje “zbog svega što se dogodilo” krivicom njegove majke.

 

 

– Ovo krivično delo predstavlja nezapamćenu surovost izvršilaca u poslednje vreme u Kantonu Sarajevo. Slučaj je takođe nezapamćen u Bosni i Hercegovini – navodi se u dokumentima tužilaštva.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU   I FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *