Godinama se PRETVARALA da je sopstvena ćerka da bi ZAVODILA studente: Otkrivena, pa nastao haos (VIDEO)

a pune dve godine verovao je čitav Mauntin Vju u Misuriju. Sve je počelo kada je 2016. godine na kućnu adresu stiglo rešenje o socijalnom osiguranju namenjeno Loren Hejs, a Oglsbi, koja je tada imala 43 godine odmah je razradila prevaru, prenosi “Miror”.

Prevarantkinja je istovremeno i zavodila muškarce u ranim dvadesetima, koji nisu imali pojma da je duplo starija nego što se predstavljala.

– Svi su u to verovali. Imala je momke koji su bili ubeđeni da ima 22 godine – izjavio je Džejmi Perkins, načelnik policije za “Njujork Tajms”.

Oglesbi je čak imala svoj nalog na “Snepčetu”, gde se pretvarala da je Hejs, koristeći niz filtera koji su je pomlađivali.

– Potpuno je usvojila mladalački način života: garderobu, šminku i ličnost. Verovala je da će tako postati mlada osoba u ranim dvadesetim – dodaje detektiv Stetson Švin.

Lora se zatim uselila i kod mladog para, koji je verovao da zapravo beži od nasilja u porodici. Predstavila im se kao Loren Hejs i ostala sa njima skoro dve godine. Za to vreme uspela je da pribavi vozačku dozvolu, a zatim se upisala na “Jugozapadni baptistički univerzitet”. Podnela je zahtev za finansijsku pomoć i dobila 9.400 dolara studentskog kredita, kao i dodatnih 7.780 dolara na ime finansijskih troškova.

Čak se zaposlila i u lokalnoj biblioteci, gde su je meštani poznavali kao Loren Hejs.

Složena prevara konačno je otkrivena posle dve godine. U avgustu 2018. policiju su najpre kontaktirale vlasti iz Arkanzasa, koje su verovale da Oglsbi koristi ime svoje ćerke da počini prevaru. Ona je u početku žustro sve negirala, a kasnije priznala u čemu je stvar.

Sada joj preti kazna zatvora od pet godina, nakon što se izjasnila krivom po jednoj tački optužnice za namerno davanje lažnih informacija Upravi za socijalno osiguranje. Takođe, moraće da plati kaznu od 17.521 dolar na ime povraćaja prava univerzitetu koji je upisala i svojoj ćerki.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin