Godinama je SILOVAO i drogirao: Pevačica zbog SVOG menadžera prošla kroz PAKAO, a onda je TEŠKO OBOLELA

Slavna američka pevačica Keša Sebert pre nekoliko godina šokirala je javnost kada je iznela jezive tvrdnje o bivšem menadžeru.

Naime, pevačicu je menadžer Lukas Gotvald, poznatiji kao Doktor Luk fizički i psihički zlostavljao godinama, a ona u to vreme nije smela da kaže ni reč protiv čoveka koji ju je vinuo u zvezde, jer su na njegovoj strani bili novac i moć, dok je ona bila “samo još jedna dvadesetogodišnjakinja”.

Pevačica je pre izvesnog vremena rešila da sve iznese u javnost i priznala da ju je mentor čitavu deceniju drogirao, silovao i psihički zlostavljao kontrolišući njenu karijeru i život uz pomoć manipulacije i pretnji.

Keša je otkrila kako je ovakvo ponašanje odmah rezultirao poremećajem u njenoj ishrani, kao i konstantnom potrebom za terapijom.

Kad je shvatila da bi je nastavak saradnje “ubio”, pevačica je odlučila da izađe pred javnost i otkrije celu istinu.

Cela sudska borba i sve ono što je doživljavala od najranijih godina ostavilo je posledice i na njen izgled, te su je paparaci nebrojeno puta uhvatili da ne liči na sebe.

Foto: Printscreen

– Toliki pritisak su vršili na mene da sam počela da se izgladnjujem do krajnjih granica. Čak sam umalo ubila sebe rigoroznim merama – rekla je jednom prilikom pevačica.

Keša se tek tokom 2014. javila u bolnicu za lečenje poremećaja u ishrani, gde je provela dva meseca.

Tokom prvog suđenja sa menadžerom sud je Kešu ostavio u mat poziciji. Još ne može da raskine ugovor s doktorom Lukom i nije u mogućnosti da izdaje nove pesme – kada je poželela da samostalno snimi album, bez patronata jedne od najuticajnijih muzičkih kuća na svetu, i okuša sreću bez podrške onih koji su je učinili svetskom zvezdom, ovu mladu devojku je dočekao hladan tuš.

Morala je da sačeka još četiri godine kako bi smela da koristi vlastiti glas u javne svrhe jer, kako stoji u ugovoru koji je potpisala, oni “poseduju njen glas”, što je bio, po Kešinom priznanju, najmučniji period u njenom životu.

Slomljena pop princeza se povukla iz javnosti, bez mogućnosti da na bilo koji način zaradi za život, da bi se 2017. godine, nakon dugog sudskog procesa, vratila na muzičku scenu albumom “Rainbow”.

Pevačica je tada sa javnošću poželela da podeli dramatičnu ispovest o borbi sa ozbiljnim zdravstvenim problemom sa kojim se suočila, a upravo tokom ove za nju najveće životne bitke nastale su neke od najlepših pesama u njenoj karijeri koje krase njen album.

Keša je u potresnoj ispovesti jednom prilikom otkrila sa kakvim se emocijama suočavala tokom teške borbe.

– Bila sam na veoma mračnom mestu. Bila sam sama i uplašena na klinici za rehabilitaciju zbog poremećaja ishrane koji se potpuno otrgao kontroli. Nisam bila u mogućnosti da koristim bilo koji od elektronskih uređaja, dakle – bez telefona, bez kompjutera, razmenjivanja poruka i društvenih mreža. U početku mi takođe nisu dozvoljavali ni bilo koji od muzičkih instrumenata. Molila sam ih da mi dozvole da koristim klavijaturu, makar i onu dečju.

Foto: Printscreen

– Bila sam preplavljena emocijama i nisam imala drugi način da se izborim sa njima. Pisanje pesama bilo je jedino što mi je pomagalo. Bilo je nemilosrdno. Sećam se da sam ih molila i molila, sve dok mi na kraju nisu dozvolili korišćenje klavijature na samo jedan sat dnevno. Moj momak Bred poslao mi je njegovu klavijaturu i par starih slušalica koje su se raspadale. Svakog dana sedela sam na podu i svirala. Tako je nastala pesma Rainbow.

– Dugo nisam bila sigurna da li je ta ideja samo moja fantazija, duh koji me tera da se budim i ustajem iz kreveta, ili bi zaista mogla da se obistini. Ali sam se čvrsto držala te ideje, jer je ona u tom trenutku bila sve što imam. Neprestano sam ponavljala sebi da ću objaviti taj album. Znam da mi je on spasao život.

Želela sam da ga nazovem “Rainbow”, jer nakon svake oluje dolazi duga, a ja sam prošla kroz mnoge stvari koje se mogu nazvati “olujom” u mom životu.

Ovo je bio moj način da objasnim sebi da ću prebroditi sve. Nekada sam bila veoma zla prema sebi. “Duga” je moje pismo o hrabrosti i obećanje da ću započeti novo poglavlje u svom životu, u kom ću biti mnogo bolja prema sebi – ispričala je Keša jednom prilikom.

Keša je u jednom od poslednjih intervjua naglasila da više ne želi da se osvrće na prethodnih nekoliko godina, koje su ostavile traga na njenoj duši za sva vremena, te da će se fokusirati samo na ono što je ispred nje.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/