Go muškarac visio sa mosta, a onda je usledio UŽAS: Isplivao snimak bizarne nesreće (VIDEO)

Sumanuti incident dogodio se u Njujorku, a snimio ga je jedan od prolaznika

 

Tviterom se širi šokantan snimak potpuno golog muškarca koji visi, a zatim pada sa nadvožnjaka u Njujorku, piše Njujork post.

Na snimku se vidi neidentifikovani goli muškarac kako se jednom rukom drži za izdignutu železničku stanicu u Metropoliten aveniji u Bronksu. Sve vreme se ljulja, šutira i drži se za spoljnu ivicu staze.

U jednom trenutku pored šina je prošao i voz, koji se polako približavao, nakratko se zaustavio pored čoveka i potom nastavio put. Takođe možete primetiti nekoliko građana koji čekaju voz, ignorišući golog čoveka koji visi preko puta njih.

 

https://twitter.com/i/status/1607815130598752256

 

Kamerman je komentarisao svaki njegov pokret, a posle 30-ak sekundi, čovek se pustio i pao sa visine od oko 6 metara na betonski trotoar.

Pad je šokirao snimatelja i mladića koji je u tom trenutku prolazio, nakon čega je osoba koja je snimila ceo incident rekla da će pozvati policiju.

Goli muškarac je ležao na stomaku bez vidljivog krvarenja, a njujorška policija je potvrdila da se incident dogodio 23. decembra i da je neidentifikovani muškarac od 20 godina bio pri svesti i budan kada je odveden u bolnicu Džejkobi.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin