Glumila je ćerku Ljubiše Samadžića, pa NESTALA iz javnog života: Ovako Tijana DANAS izgleda (FOTO)

Više se ne bavi glumom

 

I tri decenije nakon emitovanja kultne serije “Policajac sa Petlovog brda” domaća javnost i dalje se seća čuvene porodice Simić i čuvenog policajca Boška, kog je u seriji igrao legendarni Ljubiša Samardžić.

 

Iako su neke od glumaca koji su se pojavili u ovoj seriji ove uloge proslavile, neki od njih odlučili su da se povuku iz javnog života. Među njima je i šarmantna Tijana Vukotić, koja je u čuvenoj seriji tumačila lik Tanje Simić, jedne od ćerki policajca Boška.

 

– Imala sam 11 godina kada smo snimili prvih šest epizoda, a 13 tokom snimanja sledećih šest. Sećam se snimanja te serije i dan danas sa velikim zadovoljstvom.

 

Valjda ti je, kada si klinac, sve zanimljivo i lepo. Ne moraš baš često u školu, svi ti gledaju kroz prste jer radiš veoma važan posao, a ti se zapravo neviđeno zezaš sa filmskom ekipom i uživaš u potpunoj slobodi.

 

Čak mi ni naporni momenti, kao što su bili snimanje do zore ili smrzavanje u Karađorđevom parku na minus 20 nikad nisu smetali. Konkretno, najradije se sećam putovanja.

 

Prvo putovanje je bio odlazak sa celom ekipom na Kopaonik. Skijali smo i kupali se u bazenu po ceo dan – šta više jedno dete koje odrasta u Srbiji 90-ih godina može da poželi? – rekla je jednom prilikom Tijana, pa dodala:

 

– Omiljena zanimacija nam je bila moj fejk gips, namestim ga na nogu, pa bazamo po hotelu i snimamo face prolaznika koji misle da sam je zaista slomila.

 

Neverovatno, ali me posle skoro dvadeset godina ljudi još uvek pitaju da li sam je zaista slomila! Evo svima ovom prilikom odgovaram – naravno da nisam! Posle toga smo na leto otputovali i u Budvu na more, kako bi snimili poslednju epizodu tog prvog serijala. Iz ove perspektive, sve mi se to čini kao da je bila jedna velika ekskurzija.

 

I pored svega, meni je ipak najdraža prva epizoda u drugoj sezoni sa konjem, jer je scenarista napisao posebno za mene.

 

Zbog te epizode sam išla u školu jahanja i često boravila na hipodromu. I zaista sam čistila štalu i obožavala svog konja. Taj deo glumačkog posla je bila čista uživancija. Osim čišćenja štale – rekla je Tijana ranije.

 

Međutim, Tijani je ovo bila jedna od poslednjih uloga u životu – bar za sada. Glumica je ubrzo nakon ove serije odlučila da se posveti potpuno drugoj profesiji. Ona je, naime, odlučila da započne novi život u inostranstvu gde se posvetila ljubavi prema životinjama i postala veterinar.

 

U jednom intervju je otkrila da nikada nije zažalila što nije nastavila glumačku karijeru, budući da je njen san oduvek bio da postane veterinar.

 

Posle nekoliko godina provedenih u inostranstvu, vratila se u Srbiju, a onda se ostvarila i u ulozi majke.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin