Glumila 9 meseci da je TRUDNA kako bi vratila dečka: Samo što je sve ubedila, napravila je FATALNU grešku

SUDBINE

Skovala je plan do najsitnijih detalja

Devojka je prekinula sa momkom u maju 2019. godine a već narednog meseca skovala je pakleni plan, kupivši u prodavnici i lažni stomak.

Kako nije reagovao na pokušaje da se pomire, a pretpostavljala je da će tako biti, Žena  je od “petog meseca” počela da nosi po gradu lažni stomak i išla je na ona mesta na kojima je znala da će je bivši momak videti.

Trećeg meseca od “početka trudnoće” počela  je da šalje poruke bivšem momku u kojima ga je obaveštavala da je trudna i da bi bilo lepo, pre svega zbog budućeg deteta, da se pomire, prenosi.

Pretvarala se punih 9 meseci da je trudna kako bi se njen bivši dečko predomislio i u nekom momentu se pomirio s njom.

Najdalje je otišla kada je u tom “petom mesecu trudnoće” kontaktirala njegovu porodicu kako bi ih obavestila da je trudna, a pojavila se i na poslu kod njegovog rođenog brata, za koga je znala da je simpatiše od prvog dana.Pre “slučajnog” susreta sa njim, nabavila je i lažne izveštaje sa ultrazvuka i kao i slike sa skenera na kojima se vidi “njihova beba”.

I svi su joj poverovali. Čak pomalo i Džejmi, iako je sumnjičavo vrteo glavom pred porodicom.Koliko je razradila plan do najsitnijih detalja govori i podatak da se i na društvenim mrežama hvalila trudnoćom, sve s ciljem da se momak jednom smiluje i primi je nazad, pošto su i živeli zajedno pre.

Tada je napravila fatalnu grešku – njegov brat video ju je dva puta u roku od dva dana u kafiću na drugom kraju grada kako ispija piće bez lažnog stomaka.

Prišla joj je drugarica s kojom se devojka kikotala i uvideo je da je sve bila farsa. Nije joj prišao, već ju je posmatrao da vidi šta će biti dalje.

Devojka  je “kapitulirala” s lažima posle nekoliko minuta pritiska bivšeg momka i prijavljena je policiji koja ju je privela zbog uznemiravanja porodice i pokušaja iznude novca.

Kao otac deteta dužan da joj isplati 350 evra za troškove boravka u bolnici. Devojka je na kraju, videvši da ništa ne pali zvala njegovu majku uz “potresne” reči da je pobacila.

Tražio je da zajedno odu i vide ginekologa koji je vodio trudnoću, kao i da vidi šta se dogodilo na pobačaju.Nije znala da je njegov brat već obavestio sve da je ona sve vreme glumila trudnoću, te je momak krenuo u kontranapad.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin