Glumica iz “Srećnih ljudi” doživela INFARKT: Pozlilo joj na rođendanu, oglasila se i njena ĆERKA

Glumica Natalija Vlahović Čuljković doživela je infarkt. Predstavnici sedme umetnosti slošilo se u Crnoj Gori kada je bila na rođendanu kod supruge Žarka Zečevića, Mirjane. Normalan tok večeri se pretvorio u pravu dramu. Informaciju je potvrdila njena ćerka, Tea Čuljkovic.

– Tačno je, mama je iznenda doživela infarkt. Molim vas samo da nas razumete u ovoj situaciji – potvrdila je njena naslednica za Kurir.

Glumica je odmah hospitalizovana i odrađene su joj sve detaljne analize. Ona se i dalje nalazi u bolnici u Crnog Gori. Čeka se da se prebaci na lečenje u Beograd.

Natalija je jednom malom ulogom osvojila je srca nacije, i to u seriji “Srećni ljudi”, gde je tumačila lik najbolje drugarice čuvene Đine, koju je igrala Dubravka Mijatović. Sudbina se poigrala sa njom i nakon te uloge više se nije pojavljivala na malim ekranima.

Foto: Printscreen
U svet kinematografije uplovila je sa svega šest godina kada se pojavila u seriji “Grlom u jagode”, a u potom je upisala Akademiju dramskih umetnosti, završila i dobila ulogu u seriji Srećni ljudi je tumačila lik Sonje Vulović. Igrala je u “Gospođi ministarki”, u filmu “I to će proći” i drugim. I dok su joj mnogi predviđali veliki uspeh u karijeri i da će imati ozbiljnu slavu, tragedija koja ju je zadesila stopirala je sve.

Naime, glumica je bila udata za biznismena Miloša Čuljkovića koji je 1998. godine imao strašnu saobraćajnu nesreću u Crnoj Gori, a kada su lekarske ekipe došle na lice mesta, mogli su samo da konstatuju smrt.

U to vreme, Natalija i Miloš imali su ćerku koja je imala svega nekoliko godina, sve to ju je strašno pogodilo i tada je odlučila da prekine da se bavi glumom, zbog čega sledećih 15 godina nismo imali prilike da je vidimo ni u jednom projektu filmske ili pozorišne scene.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin