Glumcu Branku Cvejiću lekari se bore za ŽIVOT

Cvejić još od ranije ima problem sa plućima

 

Legendarni glumac Branko Cvejić trenutno se nalazi u bolnici i lekari se bore za njegov život. Glumcu je, pozlilo pre sedam dana tokom probe u JDP-u.

 

Cvejić se nalazi u Kliničkom centru Srbije i doktori se bore za njegov život nakon komplikacija sa debelim crevom i vodom u plućima, prenosi Republika.

 

Nezvanična informacija iz bolnice jeste da je Branko trenutno stabilno, ali je opšta situacija teška. Nalazi se na kiseoniku, a po svemu sudeći izgleda da je u pitanju malignitet pošto mu se i pluča pune tečnošću nakon operacije.

 

Kako se dalje navodi, Cvejić još od ranije ima problem sa plućima, odnosno sa srcem, a kolege su zabrinute da li će uspeti da se izbori.

 

Glumca Branka Cvejića (75) najviše pamtimo kao Listera iz “Porodičnog blaga”, dok ga se mnogi sećaju i po ulogama u ostvarenjima “Bela lađa”, “Sinđelići”, “Jagoda u supermarketu”, “Biće bolje” i drugim. Branko je i dalje i te kako aktivan u glumi, dok se u javnosti pojavljuje dozirano.

 

Pre tri godine imao je zdravstvenih problema, o čemu je i javno progovorio.

 

– Idem redovno na kontrole, naravno. Imao sam stvarno sjajne lekare, izvanredne. Znate, čim se radi o nečemu oko srca to je dosta komplikovano. Sada sam odlično, hvala na pitanju – rekao je tom prilikom za medije, ne iznoseći više detalja, dok je poznato da mu je ugrađen bajpas posle operacije na srcu.

 

Na početku pandemije korona virusa govorio je ovako:

 

– Što reče jedan moj prijatelj, stariji od mene, stručan u oblasti epidemiologije: ako ne umremo od korone, umrećemo od gladi kad virus prođe. A u svakoj dobroj šali glavnu ulogu igra zbilja.

 

Ja više nemam mnogo vremena, a odgovorno mogu da poručim svakome, pogotovo mlađima: treba ceniti vreme na vreme.

 

POZNATO STANJE Branka Cvejića: Evo zašto je glumac završio u BOLNICI

 

Nalazi se na kiseoniku

 

 

 

 

Branko Cvejić trenutno se nalazi u bolnici i lekari se bore za njegov život. Glumcu je pozlilo pre sedam dana tokom probe u JDP-u.

 

Cvejić se nalazi u Kliničkom centru Srbije i doktori se bore za njegov život nakon komplikacija sa debelim crevom i vodom u plućima, prenosi Republika.

 

Nezvanična informacija iz bolnice jeste da je Branko trenutno stabilno, ali je opšta situacija teška. Nalazi se na kiseoniku, a po svemu sudeći izgleda da je u pitanju malignitet pošto mu se i pluća pune tečnošću nakon operacije.

 

Kako se dalje navodi, Cvejić još od ranije ima problem sa plućima, odnosno sa srcem, a kolege su zabrinute da li će uspeti da se izbori.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)