Gledala je Novaka Đokovića, na Olimpijskim igrama potrošila sve kondome, a danas izgleda kao BOMBA (FOTO)

Paragvajska atletičarka Lerin Franko ostvarila je zavidne rezultate tokom karijere, ali je svetsku slavu stekla pre svega zahvaljujući fizičkom izgledu, ali i izjavama koje su ustalasale javnost.

Učesnica Olimpijskih igara u Pekingu i Londonu otkrila je nekoliko godina kasnije škakljive detalje iz olimpijskog sela.

– Svašta sam videla, doživela. Moje cimerke su tako jedva čekale da završe takmičenje pa da potroše sve kondome što su ih dobile. Niko od njih nije razmišljao o rezultatima. Kako sam ja bila u vezi s dečkom iz reprezentacije, ni meni nije ostao nijedan kondom – rekla je lepa atletičarka koju retko viđanju na atletkim stazama, ali je zato na modnim pistama aktivna.

 

Srpskoj javnosti je postala poznata i po tome što je u Pekingu i Londonu često gledala mečeve Novaka Đokovića, za koga je rekla da joj je omiljeni sportista.

Treba pomenuti i da je Lerin 2006. godine bila i prva pratilja na izboru za mis Paragvaja, a nakon završetka aktivne sportske karijere posvetila se sportskom novinarstvu na jednoj lokalnoj televiziji.

 

Modom se i dalje bavi, a ima i novog dečka sa kojim redovno kači slike na društvenim mrežama.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin