Fudbaler pod sumnjom: ŠTA TO ON IMA U GAĆAMA, PA SE DJEVOJKA ONESVIJESTILA?

0

Brazilski fudbaler Dimas de Oliveira (18) našao se u žiži javnosti nakon što je njegova djevojka, 19-godišnja Livija da Silva preminula poslije polnih odnosa koje su imali.

 

 

 

Kako prenose tamošnji mediji, omladinac velikog Korintijansa je pozvao hitnu pomoć kada se njegova djevojka u jednom trenutku onesvijestila.

 

 

Međutim, ljekari su doživjeli pravi šok kada su stigli na lice mjesta, pošto su vidjeli kako Livija krvari iz vagine, gdje je imala posjekotinu od čak pet centimetara.

Iako su se borili da je sačuvaju u životu, doktori nisu uspjeli u tome, pošto je Livija doživjela četiri srčana udara. Prvi se dogodio na licu mjesta, drugi u vozilu hitne pomoći na putu do bolnice, a zatim još dva kada je tamo i stigla.

 

 

U kombinaciji sa obilnim krvarenjem iz rane u vagini, silni srčani udari bili su fatalni po nesretnu tinejdžerku.

 

U ljekarskom izvještaju se navodi da Livija nije bila pod uticajem droge ili alkohola, a isto važi i za fudbalera. Tokom kobne noći po djevojku, oboje su konzumirali isključivo elektronske cigarete.

 

 

Ipak, brazilska policija Livijinu smrt vodi kao sumnjivu, prvenstveno zbog posjekotine u polnom organu. Sumnja se da je Dimas de Olivira djevojku povrijedio svojom velikom alatkom ili nekim nerimjerenim predmetom. Istraga će utvrditi stvari uzrok nakon mjerenja njegovog ponosa i ostalih laboratorijskih pretraga.

 

 

Fudbaler je u svojoj izjavi policiji naveo da je nesretnoj djevojci pozlilo tokom drugog odnosa koji su imali te večeri, a da je prethodno na brzinu popušila dvije cigarete.

 

 

Inače, De Oliveira i Da Silva su se upoznali prije dva mjeseca, a prvi kontakt imali su putem društvene mreže Instagram.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:        INSTAGRAMU        I        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *