Francuzi izneli ŠOK tvrdnje: Ruski agenti skupljaju Putinov IZMET i mokraću – navode da je ovo razlog

Agenti Ruske Federalne službe bezbednosti – FSB, koji prate Vladimira Putina u inostranstvu prikupljaju njegovu mokraću i izmet, pa ih dostavljaju u Moskvu, tvrdi francuski Paris Match.

Pretpostavlja se da to rade kako bi prikrili informacije o mogućim Putinovim bolestima.

Izmet je izvezen u oktobru 2019. tokom Putinove posete Saudijskoj Arabiji, navodi portal.

– Iz indirektnih izvora na Bliskom istoku saznali smo da je ova delikatna misija sprovedena pod kontrolom FSB-a – stoji u publikaciji.

Naime, policajac je Putinov izmet trebalo da stavi u vrećice posebno dizajnirane za tu svrhu kako ne bi ostavljali tragove i sve to da isporuči u Rusiju u posebnom koferu.

Navodno je i 2017. godine tokom Putinove posete Francuskoj, skupljen i predsednikov izmet. FSB mora da osigura da zaposleni u abmbasadi koji su upoznati s tim operacijama čuvaju podatke u strogoj tajnosti.

U aprilu je Projekt objavio istragu o zdravlju ruskog predsednika Vladimira Putina, koja je, kako tvrde, otkrila da se redovno kupa s rogovima irvasa i da ima sopstveni lekarski tim koji ga prati na svim putovanjima.

Najčešći Putinovi saputnici su otorinolaringolozi Aleksej Ščeglov i Igor Jesakov i hirurg Jevgenij Selivanov.

Takođe se tvrdi da od februara osobe bliske predsedniku moraju nekoliko puta nedeljno da dostavljaju uzorke stolice zbog “pojačanih mera sigurnosti”.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin