FOTOGRAFIJE sa mesta pada vojne letelice u Zagrebu: Padobran visi sa stabla, prizori DRAMATIČNI (FOTO)

Na licu mesta čak se merio i nivo radijacije

 

Na Zagreb je sinoć oko 23 sata pala vojna letelica navodno korišćena u sukobu u Ukrajini, najverovatnije izviđački dron Striž Tu-141. Celu noć trajao je policijski uviđaj, a danas se vidi kako je policija ogradila lice mesta, kao i otvoren padobran koji visi sa stabla.

 

Na licu mesta se saznalo da se na letelici nalazio natpis na ćirilici i crvena zvezda, a u istragu se uključila i vojska.

 

Policija se tek noćas oko 4 sata oglasila o incidentu. Iz PU zagrebačke rekli su da su oko 23 sata primili više dojava građana da su na širem području Jaruna osetili detonaciju kojoj je prethodio pad objekta iz vazduha.

 

 

 

 

– Na mesto dojave su žurno upućene policijske ekipe koje su na zelenoj površini na adresi Jarunska bb pronašli krater, dok su u široj zoni pronašli dva padobrana, za koje smo takođe prethodno primili dojave građana – rekli su iz PU zagrebačke.

 

 

 

Takođe dodaju kako su na terenu policijski timovi specijalizovani za postupanje i reagovanje kod ovakve vrste događaja te u ovom trenutku nema razloga za uznemirenost građana.

 

 

Na licu mesta čak se merio i nivo radijacije, ali kako se saznaje, nije se utvrdilo nikakvo povećanje.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE