(FOTO) POZNATI PEVAČ PRONAĐEN MRTAV U KADI! Njegova majka objavila stravične fotografije iz kupatila – Voda potpuno zelena

Najpre, pisalo se kako se udavio u kadi

Pevač i reper Aron Karter, brat Nika Kartera iz “Bekstrit bojsa“, podigao je ruku na sebe, kako prenose strani mediji i preminuo 5. novembra prošle godine usked predoziranja.

Čitava njegova porodica otad je zavijena u crno. Za sobom je, osim muzike, ostavio sina Princa.

Nedavno, međutim, njegova majka Džejn Elizabet vratila je ovaj nemili događaj u fokus javnosti objavivši fotografije s mesta gde se on ubio kod kuće i poručivši javno koliko je nezadovoljna istragom koja je bila vođena posle njegove smrti u 35. godini, za koju se veruje da je možda usledila i pošto se on bio „vratio starim navikama”. Prema navodima, slučajno se predozirao.

Najpre, pisalo se kako se udavio u kadi.

– Još uvek čekam istinu o smrti sina, Arona Kartera. Ove fotografije sam objavila s mesta na kom je sebi presudio. Rečeno nam je da je najverovatnije u pitanju slučajno predoziranje.

Ali, nikad ovo nisu istražili i kao potencijalno mesto zločina, jer je imao zavisničku prošlost. Ove fotografije nije snimila policija. Dopustili su ljudima da se šetaju tamo bez obzira na to što su imali informacije da bi moglo da se radi o ubistvu. Aron je dobijao pretnje smrću i mnogo ljudi je pokušalo da mu uništi život – pisala je ona na društvenim mrežama, prenose strani mediji, a zatim je dodala:

 Imam punu podršku porodice i prijatelja koji znaju da sam morala da objavim ove užasne fotografije. Uradila sam to jer nas vlasti nisu shvatile ozbiljno. Dozvolili su svakome da prolazi onuda, iako je trebalo da bude sprovedena istraga. Zbog mentalnih problema mog sina i njegovih problema s lekovima na recept, hteli su da to obave lako, kao da nisu imali vremena ni volje za to.

Fotografije su napravile ozbiljnu pometnju u javnosti, pa i izazvale pojedine stručnjake da daju svoj sud akonto svega. Među njima bila je i jedna mrtvozorničarka i forenzičarka koja je, kako je istakla, već bila na više mesta zločina, pa je na osnovu tog iskustva a posmatrajući slike povrdila – da je voda koja se vidi sadržala delove Aronovog tela, koje se raspadalo.

Potom, osvrnula se na fotografiju prljavih peškira i fleke po podu. „Lauren the Mortician” veruje da su nastale za vreme izvlačenja tela iz kade, nakon čega se ono okreće i fotografiše iz svakog ugla. Takođe, istakla je i kako joj je sumnjivo da policija nije odnela sa sobom odeću preminulog, kao i peškire koji su ostali okolo.

Nema ko se zatim nije zapitao zašto je nesrećna majka ostavljena da sama to sve čisti.

– Ovo nije smelo da se desi, neko je nešto ovde ozbiljno zabrljao – prokomentarisala je Loren, pa dodala kasnije kako je kada trebalo bar da se isprazni, dok nadležni svakako nisu zaduženi za kompletno čišćenje mesta zločina, jer postoje druge službe koje to rade i koje, uglavnom, policija preporuči kome treba.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *