FENOMEN u Beogradu: RODILA se BEBA kakvu viđamo jednom u nekoliko hiljada

Saglasni smo sa tim da je svaka beba lepa, ali jedna malena Tijana je toliko slatka da su čak i lekari bili pozitivno iznenađeni kada su je ugledali.

Naime, malena Tijana, zdrava prelepa devojčica, mirna, rođena bez problema i sa crnom kosicom, iza slatkog osmeha u ustima krije i – natalne zubiće. Ona je prošle nedelje postala pravo čudo u bolnici „Dr Dragiša Mišović” na Dedinju, gde je rođena sa dva prednja zubića u donjoj vilici, a prema rečima doktora izgleda da joj raste i gornji prednji zub i donja četvorka, piše „Blic”.

Mamu i tatu prvo je obavestila doktorka o ovom fenomenu, što je, kako kažu, morala i sama da ovekoveči fotografijom. Kasnije se mama Jelena pohvalila posebnom devojčicom svim prijateljima, a šale od tada nisu prestale da naviru.

– U bolnici je prvo bila šala tata Crnogorac je napravio čudo, pošto je i par zaposlenih odande poreklom. Dok su me ušivali pitala sam gde mi je beba, a u bolnici su se našalili da je već krenula u obdanište, pa onda da će joj prvi obrok biti pljeskavica… – priča mama Jelena kroz smeh.

Kada su joj prvi put doneli ćerkicu Tijanu, kaže da je imala samo bezazlene vrhiće zuba. Sada, u roku od samo par dana, oni su skroz izrasli! A nesvakidašnje „škripuckanje” male Tijane zateklo je i medicinske sestre u „Mišoviću”.

– Sestra mi je ispričala kako je mislila da joj se jedno veče učinilo da nešto škripi na kašičici za dohranu dok je hranila Tiću. Uglavnom je tišina i kako je beba nastavila da grebucka, videla je da ima zubiće – priča Jelena.

Ovako mala deca sa zubićima su retkost Foto: Predrag Dedijer

Mama je prvih par dana normalno dojila bebu, međutim, sada kako su zubići skroz porasli i čak su potpuno čvrsti i stabilni, kaže kroz smeh da ne bi da rizikuje i sada koristi silikonsku bradavicu. Ali, zabrinutosti apsolutno nema, čak je Despotovićima cela ova situacija, kako kažu, slatka i zanimljiva.

– Imam sestričinu od šest meseci i njoj su tek sada počeli da rastu zubići. Oni počinju da rastu između šestog i devetog meseca, pa se mi šalimo da je naša Tića već uveliko prestigla sve – kaže Jelena.

Mala Tijana, rođena 28, jula, kao i u horoskopu, za mamu je samo Lavica, a tata je već svrstava među poznate svetske ličnosti.

– Interesantan je i podatak da su neke poznate i jako važne ličnosti na rođenju imale jedan ili dva zuba. Julije Cezar, Hanibal, Luj XIV, Napoleon, Ričard III, Šekspir… – kaže tata Dubravko, i ne prestaje da preko interneta „izučava” ovaj fenomen koji se desio jednom u nekoliko hiljada slučajeva.

 

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin