FENG ŠUI I NEVEROVATNA MOĆ LOTOSA ako želite LJUBAV i POZITIVNU ENERGIJU pohitite u cvećaru

Kao što i sami znate, u drevnoj feng šui filozofiji, svaki cvet, simbol i element ima svoje posebno značenje, koje na svoj svojstven način doprinosi našem blagostanju…

Lotos je prema feng šui filozofiji  simbol mudrosti, prosvetljenja i čistote, protkan kreativnom energijom i duhovnim prosperitetom. Latice lotosa prema ovom učenju imaju regenerativnu moć za naše telo i duh, kao i moć da nas dovedu u stanje nirvane podarivši nam izobilje dodatne snage. Najveći potencijal ovog cveta krije se u njegovim pupoljcima, dok se sam cvet smatra jednim od najsnažnijih talismana.

U feng šui filozofiji, cvet lotosa dolazi sa velikom količnom moći, jer ima svojstva koja uklanjaju i pročišćavaju negativne energije Sha i stimulišu stvaranje i rast pozitivne Ki energije. Latice lotosa pozitivnu energiju zadržavaju unutar jedne prostorije i daju joj kružni tok, tako da ona blagotvorno deluje na sve ukućane.

Kinezi veruju da će svaka želju koju zamislite dok mirišete lotos biti ostvarenja i tako predstavljaju njenu neverovatnu energiju. Stručnjaci sa polja feng šui filozofije nam preporučuju da figure u obliku lotosa napravljene od kristala čuvamo na svakom mestu u našem domu, na kom želimo da promovišemo i potpomognemo rast i inspiraciju. U zoni ljubavi, ovaj cvet takođe čini mnogo toga, dajući harmoniju svim porodičnim odnosima.

Beli lotos je simbol plemenitosti i savršenstva, te se smatra svetim, dok je crveni direktno povezan sa čistotom srca i simboliše ljubav. Plavi lotos simbolizuje pobedu i oslikava mudrost i moć znanja. Ako želite da pomognete rastu bilo kojoj od ovih energija, znajte da vam nije potreban ogroman cvet, jer tako, njegovo “dejstvo” neće biti veće i jače. Lotos mora biti harmonično uklopljen u vaš enterijer, i mora vas mamiti svojom lepotom i opojnim mirisima.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin