FATALNA MILENA ZAVELA JE SINA MILA ĐUKANOVIĆA I RODILA MU 2 SINA: Njihova svadba bila je jedna od NAJSKUPLJIH u regionu

Blažo Đukanović, sin predsednika Crne Gore Mila Đukanovića pre nekoliko dana dobio je drugo dete, drugog naslednika. Blažo je po drugi put postao otac, a prvi sin rodio se u novembru 2020. godine i nosi ime i prezime svog dede Mila Đukanovića.

Milena Đukanović, supruga Blaže Đukanovića retko se pojavljuje u javnosti. Rođena je u Podgorici, a njen otac nekada je radio u tamošnjoj Poreskoj upravi.

Milena Popović, sada Đukanović udala se za Blaža 2019. godine, a svadba je organizovana u Miločerskom parku, na Svetom Stefanu na istom mestu gde su se 2014. godine Novak i Jelena Đoković venčali.

O Mileni se veoma malo zna, ali one informacije koje su dostupne javnosti su da je završila Podgoričku gimnaziju, te da je Blažu poznavala dugo, ali da nisu bili u vezi nekoliko godina, kako se u početku spekulisalo.

1 / 4 FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK
“Verovatno se poznaju dugo, kao i u svakoj maloj sredini, ali mislim da su u vezi tek nešto više od godinu dana i da je tu presudnu ulogu odigrala njena sestra Milica,” ispričao je izvor Srpskog telegrafa iz Podgorice, pred venčanje Blaže i Milene 2019. godine.

Venčanje sina jedinca Mila Đukanovića bilo je raskošno i o njemu se i danas priča. U popularnom hotelu sve je prštalo do luksuza, kao i dolikuje. Poznati kuvari su bili zaslužni za vrhunsku hranu.

Milo Đukanović
foto: Printscreen/instagram

Gosti su uživali u njeguškoj pršuti, brojnim vrstama sireva, morskim plodovima, kavijaru, raznim vrstama mesa kome manu nisu mogli da nađu ni najprobirljiviji gurmani.

Milena je nosila haljinu poznate kreatorke venčanica Vere Vang koja je koštala čak 7.000 evra, dok je Blažo takođe nosio skupoceno odelo, a kum mu je bio drug iz detinjstva.

Milena Đukanović
foto: instagram printsreen

Po želji Milove supruge Lidije, na svabi je pevao njen omiljeni pevač Aco Pejović, potom Halid Muslimović, dok su na zahtev mladenaca goste zabavljali Milica Pavlović i Aleksandra Prijović. Pričalo se da Prija nije htela da uzme honorar, ali je zato samo na bakšišu zaradila 30.000 evra.

Milena i Blažo su 2020. godine dočekali svoje prvo dete, sina Mila koji je kojeg je krstio vaseljenski patrijarh Vartolomej.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/