EVO ŠTA SU REKLI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO SRPSKIH MLADIĆA U DANSKOJ: Jedan zadržan u pritvoru, drugi PUŠTEN

Dva tinejdžera od 16 i 17 godina izjasnila su se da nisu krivi po optužbama za ubistvo dvojice srpskih mladića od 17 i 18 godina i pokušaj ubistva 17-godišnjaka u Tastrupu u Danskoj u ponedeljak, objavila je danska radiotelevizija DR.

Petar Stašević (17) i njegov najbolji drug N.Š. (18) ubijeni su u ponedeljak uveče u Kopenhagenu, a za njihovo ubistvo osumnjičen je Pakistanac (17).

Starijem tinejdžeru (17) određen je pritvor dok traje sudski postupak, a mlađi (16) pušten je uz kauciju, prenosi Telegraf pisanje Tanjuga.

Oni su optuženi da su u ponedeljak u napadu nožem ubili dva tinejdžera od 17 i 18 godina, nakon što su jednog uboli u vrat, a drugog u srce. Još jedan tinejdžer od 17 godina uboden je u tom napadu nožem u nogu, ali njegove povrede nisu teške.

U optužbi se navodi da su oba ubistva i ubistvo u pokušaju počinjeni “udruživanjem, nakon prethodnog dogovora i sa namerom”, preneo je CPH post.

Branilac 17-godišnjaka koji ostaje u pritvoru, Jens Lang Rask, izjasnio se u četvrtak u ime svog klijenta koji tvrdi da je delovao u samoodbrani. On se predao u utorak, dan posle ubistava, dok je drugi tinejdžer od 16 godina uhapšen kasnije. Trenutno se odlučuje da li će i njemu biti određen pritvor.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *