Evo šta se dešava sa Matejevom MAJKOM: Sin joj nestao pre dva i po meseca, a ovako ona provodi dane

Nenad Periš, otac nestalog mladića Mateja Periša (27), prošle nedelje se vratio u Split, posle dva i po meseca provedenih u Beogradu.

On je istakao da mu je teško što je daleko od Beograda gde je izgubio sina, ali da je morao da se vrati porodici i poslu.

Nenad je otkrio i da se video sa Matejevom majkom, svojom bivšom suprugom, koja provodi dane u molitvama.

– Video sam se sa Matejevom majkom i mogu vam reći da je njoj najteže. Prvo što me je pitala bilo je: “Kako si?”. Ona se posvetila molitvama i želji da nađemo sina. Šetali smo i o svemu pričali. Rekao sam joj sve što znam, ali nam dete nisam našao – kaže Periš.

Istakao je da su mu ćerke postavile isto pitanje, te da ne prođe trenutak da ne pomisli na Mateja.

– Ćerke su me sačekale sa istim pitanjem kao i bivša supruga: “Kako sam?!”. Svima govorim da ja nisam bitan već Matej. Da bi ono što ja radim uradio svaki roditelj na svetu. Nije mi lako što sam morao da se vratim, ali morao sam, zbog porodice i posla. Nema trenutka da ne pomislim šta je sa mojim sinom i gde je. Moram biti realan… – kaže Periš.

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, kada je ostavio svoje prijatelje i jaknu u beogradskom klubu “Gotik”. Pokušao je tri pta da zaustavi taksi, a zatim došao do Save. Tog trenutka mu se i gubi svaki trag. Pre nego što je nestao, pokušao je da kontaktira svoju drugaricu Maju, ali mu se ona nije javljala.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin