Evo koje NACIONALNOSTI je bila Ivana Tramp: Donald joj bio DRUGI muž, a ovako je govorio o njoj

Ivana se za Trampa venčala 1977. godine, a Melanija 2005.

 

Ivana Tramp, prva supruga bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, umrla je u 73. godini nakon što je pronađena bez svesti u svojoj kući u Njujorku na dnu stepeništa.

 

Policija istražuje je li pala i je li pad na bilo koji način doprineo njenoj smrti, ali u policiji kažu da nema tragova kaznenog dela. Osoblje koje je stiglo u rezidenciju i istražitelji su je pronašli na dnu stepenica u njenoj kući na Menhetnu nešto pre 13.00 u četvrtak. Zvaničan uzrok smrti još nije potvrđen.

 

Ivana je po nacionalnosti bila Čehinja. Rođena je u Čehoslovačkoj pod komunističkom vlašću. U detinjstvu se bavila skijanjem, te je neko vreme studirala na Praškom univerzitetu. 1971. godine se udala za agenta za prodaju nekretnina Alfred Vinklmajra, a 1973. godine emigrirala u Kanadu.

 

Od prvog muža se razvela 1976. godine, a nakon što je upoznala Trampa u Njujorku, za njega se venčala 1977. godine.

 

Zanimljivo je da je i treća supruga Donalda Trampa, Melanija, takođe slovenskog porekla, te se može reći da je to ono što ih povezuje, osim Donalda. Melanija je rođena u Novom Mestu u Sloveniji 1970. godine, a 2005. se udala za Trampa.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin