EVO KO SU I ŠTA RADE ŽENE IZ NAJMOĆNIJE PORODICE KARIĆ: Nihovi životi ODUZIMAJU DAH, a sve su vrlo misteriozne OSIM NJE

Porodica Karić važi za jednu od najpoznatijih i najbogatijih porodica u Srbiji. Polako su posizali uspehe koji su im donosili sve veću zaradu, ali im je uvek ljubav i briga prema najbližima na prvom mesti. Sa decenima su postajali i sve brojniji, tako da ih danas ima u svim skoro svim delatnostima. A kako su i sami imali vrlo težak život, sada mnogo pomaži i drugima.

Potiču iz Peći, i dok se o nekim članovima porodice gotovo sve zna, neki su ostali misteriozni, te uopšte ne žele da se eksponiraju u javnosti. Međutim, dame iz ove dinastije gde god se pojave, privlače veliku pažnju.

Naime, Janićije i Danica tokom braka su dobili četvoro dece: Sretena, Dragomira, Zorana, Bogoljuba i Oliveru.

Njihov najstariji sin Sreten, koji je preminuo 2017. godine, bio je oženjen Slavicom Karić. Ovu dama je izuzetno cenjeni član poznate familije. Preko 40 godina su bili u braku, majka je četvoro dece, ali i baka šestoro unučadi.

Gordana Karić, ćerka Sretena i Slavice, nakon završetka prestižnih škola na Kipru i u Londonu odlučila je da se vrati u Beograd. Retko kada ćete je videti po događajima na kojima se okupljaju poznati jer ona to, kako kaže, ne voli. Iako je više puta u džet set krugovima proglašavana za trendseterku i najbolje obučenu Srpkinju, nikada nije volela da se eksponira u javnosti.

Hafa i Dragomir Karić u ljubavi su više od pet decenija. Njihov odnos se, kako često ističu, zasniva na poštovanju, podršci i razumevanju, što je ključ za sve njihove poslovne uspehe i porodičnu sreću. Hafa je majka četvoro dece i trinaestoro unučadi.

Iako više po papirima član porodice Karić, Elena Karaman je bila jedna od poznatijih članova ove familije. Ona je bila godinama u braku s Jugoslavom, Hafinim i Dragomirovim sinom, sa kojim ima četvoro dece.

Elena Karić, Jugoslav Karić
foto: Kurir/ Damir Dervišagić

Hafina i Dragomirova ćerka, pevačica Danijela Karić, jedna je od poznatijih članova ove familije, a ona i plesač i koreograf Ivan Mileusnić uživaju u skladnom braku od 2019. i roditelji su dvogodišnjeg sina Maksima, a sada su otkrili da očekuju prinovu. Naime, prelepa plavuša u petom mesetu trudnoće, a radosne vesti je podelila na svojoj žurci povodom 40. rođendana.

Danijela Karić
foto: Printscreen Instagram Story – Danijela Karić

Ovaj predivni par odgaja i Danijelinu decu, ćerku Moniku i sina Filipa, koje pevačica ima iz braka sa bivšim fudbalerom Nikolom Martaćem.

Marijana i Zoran Karić godinama su u skladnom braku u kom su dobili četvoro dece, ali i sedmoro unučadi. Marijana je nedavno izdala kuvar tradicionalnih jela s Kosova i Metohije, a često se spominje i to da je ona najbolja kuvarica u porodici.

O Jefimiji Karić, njihovoj ćerki, gotovo ništa se ne zna, sem toga da je u braku sa Sašom Radenkovićem koji je ranjen pre tri godine u jednoj kafani u Beogradu i sa kojim ima dvoje dece.

Njena sestra Ana 2014. godine se udala za crnogorskog ugostitelja Balšu Lješkara sa kojim ima dvoje dece. Lepa Ana je drugu trudnoću imala u isto vreme kada i Dana Karić, te su sestre u tim mesecima za domaće medije isticale kako zajedno uživaju u najlepšim trenucima, navodi Zadovoljna.

Milanka Karić sa Bogoljubom ima četvoro dece i petoro unučadi. Milanka i Bogoljub upoznali su se kada je ona imala petnaest, a on osamnaest godina. Odmah kada su se upoznali, Bogoljub joj je rekao da će biti njegova žena, iako u to nije verovala odmah, njih dvoje su u braku više od pola veka.

Dana Karić, Milanka Karić, Bogoljub Karić
foto: Kurir / Dragan Kadić

Njihova ćerka Nadežda u braku je sa Dejanom Lazarevićem, sa kojim ima dvoje dece. Ona se, kao i ostala Bogoljubova deca, istog dana 2018. godine venčala sa Dejanom u jednoj crkvi u Beogradu. Nadežda se ne pojavljuje mnogo u javnosti, a sem idiličnog odnosa koji ima sa suprugom, ne zna se mnogo.

Njena sestra Jelena Karić u braku je sa Goranom Lazarevićem, sa kojim ima dvoje dece. Jelena je uspešna u svom poslu i ne voli javno da se eksponira.

Dana Karić, Nikola Stoilković
foto: Instagram / Danakaric

Još jedna Milankina i Bogoljubova ćerka Danica Dana Karić već pet godina je u braku sa Nikolom Stojiljkovićem, sa kojim ima sina Petra. Oni žive na dve lokacije, dok je zima u Beogradu, oni su u Arapskim Emiratima, a kada na ovoj strani sveta dođe leto, vreme provode u našoj prestonici i u Crnoj Gori gde porodica Karić poseduje velelepnu vilu.

Olivera Karić, rođena sestra Sretena, Dragomira, Zorana i Bogoljuba, u braku je sa Novicom Nedeljkovićem, sa kojim ima troje dece i isto toliko unučadi. Bila je direktorka raznih kompanija u Srbiji, a još uvek je član Karić Fondacije.

Njihova ćerka Aleksandra Karić sa suprugom Igorom Jovanovićem ima dvoje dece i kako znamo iz domaćih medija, Aleksandra ne voli da se pojavljuje u javnosti.

Gorica Karić i njen suprug Marko nedavno su dobili blizance nesvakidašnjih imena – devojčicu Anu Aleksandru i dečaka Bogdana Sretena.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/