EVO KO JE RADOJE KOJI JE RASPLAKAO SRBIJU: Ima samo 12 godina i sve je palo na njegova leđa, ALI ON SE NE DA! VIDEO

0

Glavni oslonac u životu mu je baka Mira koju otkad zna za sebe zove mama jer za drugu ne zna

 

 

Mali Radoje je dečak iz Katrge kod Čačka kojim se sudbina odmah po rođenju okrutno i grubo poigrala. Iako mu je tek dvanaesta, nije dozvolio da mu tužan početak obeleži život nego je iz tog vrtloga izašao mnogo jači i spremniji.

 

 

Mali đak šestak na svojim je plećima već osetio težinu života ali se ne predaje već sanja velike snove i planove za budućnost. Iako tek osnovac, on vredno radi u domaćinstvu svoje bake, prvi je i u polju i u štali, a nema posla koji ne zna.

 

Mali Radoje je veliki čovek domaćin.

 

Glavni oslonac u životu mu je baka Mira koju otkad zna za sebe zove mama jer za drugu ne zna. Ona prava, koja ga je rodila, ostavila ga je odmah po rođenju pa ga je njegova baka-mama Mira odgajila, kako reče, od kilo mesa i starosti 15 dana, kad ga je uzela u svoje naručje i veliko srce.

 

 

Mali Radoje majku zapamtio nije ali mu je u toj dečjoj glavici i naumu samo jedna želja – da postane pošten čovek i častan moravski domaćin, da sutra ima svoju kuću, svoje štale i obore pune životinja jer svoju budućnost on vidi isključivo na selu

 

 

– Majka mi je živa, ali ona je u Smederevskoj Palanci, ostavila je šestoro dece i mene – kaže Radoje dok pridržava oštru kosu na drvenoj držali, skoro višu od njega samog.

 

Od stoke, veli onako ko odrastao čovek, ima dva praseta, tele Ružu, dva jareta, koze i jarca, zečeve, koke, guske…

“A ovo je moja Ruža”

 

Mali Radoje sa svojom kravomfoto: Youtube Printscreen/TV Prva/Nećete verovati

Baka Mira kaže da mu je najveća želja da ima motokultivator i da ga deca ponekad diraju kako nema fasadu, gde živi… (RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU    I    FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *