EVO ko je majka OSTAVLJENE DEVOJČICE (1). O njenom ZLODELU priča CELA SRBIJA (FOTO)

Potresna vest o ostavljenoj devojčici (1) koja je jutros prvo objavljena na portalu Ucentar.rs, brzinom svetlosti preneta je i putem drugih portala i sredstava javnog informisanja.

Kasnije danas objavili smo i intervju sa hrabrim studentom Milošem Sečivanovićem (23) koji je hitro reagovao i na taj način verovatno spasio život devojčici.

Sve se dogodilo sinoć oko 02:45 u Zmaj Jovinoj ulici, kad je na kolica sa detetom u društvu još dvoje ljudi naišao Miloš, koji je izuzetno brzo odreagovao pa su ekipe policije i hitne pomoći preuzele brigu nad detetom.

Ponašanje majke najoštrije je osuđeno od strane čitalaca našeg portala ali i svih građana Srbije.

Saznajemo da je majka ovog deteta prema rečima komšija psihički prilično nestabilna osoba ,te da je otac dete pre izvesnog vremena napustio što se može videti i u Facebook objavama koje je postavljala.

Na osnovu njenih objava ali i svedočenja komšija sa kojima smo razgovarali, zaključili smo da je otac nakon ostavljanja devojčice koju je kasnije na sred ulice slabu i nezaštićenu ostavila i majka, zasnovao novi život i da ni najmanje nije vodio računa o njoj.

Prema rečima komšija majka deteta, ima redovno labilne nastupe i sklona je čestim promenama raspoloženja ali ostavljanje deteta o kome se ona navodno starala na sred ulice u hladnoj januarskoj noći zaprepastilo je čak i njih.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin