EVO KAKO MI JE DNK TEST UNIŠTIO ŽIVOT ZA MANJE OD 5 MINUTA: Bio sam siguran u svoju majku, a onda sam zanemeo od ŠOKE

Unutar ispovijesti čovjeka čiji je život uništio njegov DNK krije se mnoštvo intrigantnih detalja o njegovom podrijetlu. Otkrivanje dugo čuvane tajne, razotkrivene DNK testom, potpuno je razbilo temelje postojanja jednog čovjeka.

 

U jednom bezbrižnom trenutku tokom svojih sveučilišnih dana, odlučio je pristupiti testu, ne sluteći da će otkriti istinu koju je njegova vlastita majka skrivala 19 godina.

 

  • Na njegovo krajnje iznenađenje, ishod njegovog genetskog testiranja otkrio je iznenađujuće otkriće: otkrio je da je njegovo podrijetlo kombinacija europskog i azijskog podrijetla. Podijelivši svoje neočekivano otkriće na Redditu, izrazio je zahvalnost svojoj obitelji punoj ljubavi, koju čine njegovi roditelji i sestre blizanke. Unatoč njihovom trenutnom statusu srednje klase, otkrio je da su u prošlosti iskusili financijsko poteškoće.

Transformacija poslovanja moga oca bio je monumentalan događaj koji je potpuno promijenio putanju našeg života na najpozitivniji mogući način. Iako je naša obitelj daleko od besprijekorne, posjedujemo nepokolebljivu predanost da podržavamo i uzdižemo jedni druge, iskovane kroz iskušenja koja smo prošli tijekom naše burne prošlosti.

 

Veza koju dijelim sa svojim roditeljima je duboka dok smo zajedno prolazili kroz naš osobni pakao. Uprkos mojoj raniji tvrdnji da moje podrijetlo neće dati zanimljive rezultate, ispada da je moj genetski sastav raznolik nego što se na početku očekivalo.

 

  • Iako sam spomenuo da su mi oba roditelja Europljani, propustio sam spomenuti da sam zapravo miješanog naslijeđa, s kombinacijom europskog i azijskog podrijetla. Naime, pretežno sam kineskog podrijetla, s primjesama i indijskog podrijetla.
  • Uprkos tome koji se razlikovao od njegovih roditelja i braće i sestara, nikada nije razmišljao o mogućnostima da bi njegov jedinstveni sastav DNK mogao biti uzrok.

 

Izražavajući svoje duboko razočaranje, primijetio je: “Potpuno sam uništen misli da je moja majka mogla izdati mog oca nakon što su bili u vezanoj vezi od njihovih tinejdžerskih godina. Veza između mojih roditelja bila je ispunjena autentičnom privrženošću, a moja je majka dosljedno stajala uz mog oca dok je slijedio svoja ambiciozna nastojanja. Moj um je u nemiru i tražim vodstvo jer se bojim mogućnosti gubitka svog voljenog oca.

 

  • Iznimno ga cijenim. Kad sam počeo temu provođenja DNK testa, majka je šutjela, a otac je odgovorio smijehom. Postoji mogućnost da vam ovo privuče pažnju. Odlučite se za mobilni telefon uz SMART tarifu na platu od 24 mjeseca i uživajte u dodatnim pogodnostima primanja dvostruko veće količine internet podataka. Nakon telefonskog poziva, prije početka mog učenja, primio sam SMS poruku od svoje majke.

 

U biti, prekorila me što sam se bavio trivijalnim stvarima kao što su ispiti umjesto da sam posvetio svoju pažnju svojim akademskim težnjama. Iako mi ovaj semestar možda nije bio najjači, stalno sam postizao dobre ocjene i to nikada nije bila točka spora među nama. Izričito me je uputila da se suzdržim od ponovnog spominjanja tog pojma i da dam prednost studiju. Trenutačna me nevolja ostavila u stanju zbunjenosti.

 

 

  • Za nju je bez presedana da mi pošalje poruku ove prirode, jer se rijetko svađamo i uvijek smo održavali blizak odnos. Neodoljiv osjećaj koji doživljavam da ona nešto skriva od mene. Iako sam u iskušenju odbaciti ovaj događaj kao puku grešku, ne mogu a da ne postavim pitanje temeljnim razlozima njezine reakcije
  • Iako mu je većina korisnika savjetovala izravan razgovor s majkom, nekoliko pojedinaca smišljalo je alternativno objašnjenje njegovih otkrića. Jedan je korisnik predložio mogućnost da je nepravda nastala od bake i djeda ili da je možda u pitanju posvajanje.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU    I    FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin