Evo kako je dečak (9) iz Kragujevca koga su NATERALI DA POJEDE BOMBONU PUNU DROGE

0

Devetogodišnji dečak, koji je prema nezvaničnim navodima portala Ucentar, progutao amfetamin, koji su mu stariji momci dali kao bombonu, smešten je u jedinicu intenzivne nege UKC Kragujevac.

– Zvanično možemo da potvrdimo da je dečak na lečenju u UKC Kragujevac, u jedinici intenzivne nege Klinike za pedijatriju. Dete je stabilnih vitalnih funkcija i van životne opasnost – rekla je Vanja Đorđević, PR UKC Kragujevac i dodala da više detalja ne mogu da kažu jer je reč o maloletniku.

Detetu ispred škole dali amfetamin

Podsetimo, jutros oko 8 časova u odeljenskoj grupi jedne škole u Kragujevcu, stigla je poruka u kojoj se navodi da je dete koje ide u treći razred trenutno u bolnici nakon što mu je pozlilo. Analizom je utvrđeno prisustvo amfetamina u organizmu.

– Dobro jutro, jedno obaveštenje. Moje koleginice dete ( treći razred) trenutno je u bolnici. Juče su mu ispred škole dali nešto (bombonu, žvaku) i odjednom se dete onesvestilo nasred ulice. Analizom krvi su utvrdili konzumiranje amfetamina. Dečak je sada dobro, na svu sreću. Ali ono što hoću da kažem stalno razgovarajte sa svojom decom o tome, što verujem i radite. U pitanju je druga škola što ne znači da ih nema i ispred naše škole – navodi se u poruci.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *