EVO KAKO DA OČISTITE FLEKE IZMEĐU DUPLIH STAKALA RERNE! Trik oduševio žene širom svijeta, nismo imali pojma DA JE OVAKO JEDNOSTAVNO

Jedna domaćica je ovog puta otkrila jedan neobičan trik za čišćenje zaprljanog stakla na rerni koji sigurno niste znali do sada.

 

 

Jedna žena iz Australije otkrila je da godinama nije mogla da ukloni sve nečistoće sa duplih staklenih vrata na rerni, te joj je to predstavljalo jedan od najtežih kućnih zadataka.

Iako je pokušavala uz pomoć sapunice i mnogih drugih sredstava da je izriba sa svih strana, određeni dijelovi su bili zaista teško dostupni, a prljavština se idalje stalno taložila na ista mjesta.

Ali, njen suprug je pokazao da postoji jedno genijalno riješenje koje olakšava čišćenje rerne i omogućava vam da pristupite cijeloj površini i to bez problema, a dovoljno je samo da uklonite staklo iz okvira.

 

 

Iako ste pomislili da za uklanjanje stakla zahtjeva jedno posebno umijeće ili upotrebu alata, video snimak prikazuje da je ova tehnika toliko jednostavna, a doboljno je samo skinuti gornji dio okvira i nježno izvući staklo.

Sada možete cijelo staklo vrlo lako da prebacite u sudoper ili kadu i da ga dobro istrljate. Kada završite sa čišćenjem, vratite ga nazad u okvit pa ga dobro pričvrstite.

 

 

Koliko je ovaj video oduševio sve one koji su pogledali govori činjenica da je veoma brzo postao viralan, a većina ljudi se složila da nije uopšte znalo da staklo na rerni može vrlo lako da se ukloni.

U videu ispod možete detaljnije pogledati kako i na koji način otvoriti rernu i riješiti se prljavštine:

 

 

Koja su vaša mišljenja? Pišite nam U KOMENTARIMA na FACEBOOKUGLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)