Eto, kako nam odgajaju djecu društvene mreže: U GRAČANICI DJEČACI SILOVALI VRŠNJAKA JER JER JE TO BIO TIK TOK IZAZOV

U jednom privatnom objektu u Gračanici, na području Tuzlanskog kantona, više dječaka silovalo je svog vršnjaka, objavili su mediji.

Ovaj užasan slučaj je prijavljen i policiji. Ali, zbog osjetljivosti teme policija ne otkriva detalje, iako Gračanica o tome bruji, u šoku su I prosvjetni radnici, i roditelji djece, ali i kompletna javnost.

“U vezi vašeg upita, obavještavamo vas da službenici Uprave policije MUP TK-a u saradnji sa Tužilaštvom Tuzlanskog kantona poduzimaju potrebne mjere i radnje u vezi događaja koji je prijavljen 18. novembra 2022. godine PU/PS Gračanica, a koji se prema navodima prijavitelja dogodio u privatnom objektu, a ne u prostorijama škole u Gračanici. Obzirom na osjetljivost istrage i zaštitu maloljetnih lica/djece – aktera navedenog događaja nismo u mogućnosti iznositi više informacija”, rečeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Prema nezvaničnim informacijama, navodno je riječ o TikTok izazovu koji su uradili učenici jedne osnovne škole te je, navodno, sve snimano mobilnim telefonima.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin