EMA IMA 34 GODINE, SMATRA SE NAJOPASNIJOM ŽENOM NA SVETU I UPRAVO IZLAZI IZ ZATVORA: Ako vidi muža to će biti STRAŠNO

0

Ema Koronel (34) danas treba da bude puštena iz zatvora nakon što je 2021. osuđena na tri godine zatvora. Priznala je krivicu i izjasnila se krivom po tri tačke optužnice za pomaganje narko kartelu Sinaloa, na čijem je čelu bio njen muž.

Ova bivša kraljica lepote je treća supruga ozloglašenog narko-bosa El Čapa Guzmana. Bila je u kućnom pritvoru od prošlog juna a najverovatnije će prema pisanju medija biti puštena danas.

Njene optužbe su uključivale zaveru za pranje novca i distribuciju ilegalnih droga, kao i umešanost u finansijske prevare.

Koronelova je takođe priznala da je posredovala kao kurir između Gusmana i drugih članova organizacije dok je bio pritvoren u meksičkom zatvoru Altiplano, nakon hapšenja 2014.

El Čapo, sa pravim imenom Hoakin Arčivaldo Guzman Loera, nalazi se u zatvoru maksimalne bezbednosti nakon što je uhapšen zbog višegodišnjih optužbi za šverc narkotika.

Vođa kartela Sinaloa sada lobira da mu žena dođe u posetu dok on služi doživotni zatvor. Nada se da će sudija odobriti posetu Emi i njegovim ćerkama u kompleksu Firenca u Koloradu.

Napisao je: „Od 13. septembra ona će moći da putuje po celoj zemlji, obzirom da će imati uslovnu kaznu.”

Njegovo pismo sudiji Brajanu Koganu takođe je uključivalo zahtev da njegove dve ćerke budu deo posete jer „studiraju u Meksiku“ i ograničene su na dane odmora.

Bivši narko-bos je napisao: „One studiraju u Meksiku i mogu da putuju u posete samo na odmorima, najviše dva ili tri puta godišnje.” Oba deteta imaju američko državljanstvo obzirom da su rođene su rođene u Los Anđelesu.

El Čapova majka, braća i sestre ne mogu da ga posećuju jer nemaju vizu za ulazak u Sjedinjene Države.

Ko je Ema Koronel?

Pričalo se da je njemu dozvoljeno sve, a njoj samo da bude njegova žena. Međutim, priča o Emi Koronel nije tako jednostavna.

Oni koji je poznaju kažu da je svoj izgled “popravila” ugradivši silikone u grudi, a da je novac naveliko trošila na Prada tašne.

Iako se predstavljala kao skromna devojka iz malog grada, ona je odana supruga najmoćnijeg čoveka Meksika.

Pratiću ga gde god da bude išao, ” rekla je za Los Anđeles Tajms još 2017. godine.

“Zaljubljena sam u njega, on je otac moje dece.”

Tokom suđenja El Čapu, Ema je dolazila svaki dan u sudnicu, sedeći u drugom redu, mužu je slala poljupce. Čak je podnela molbu sudiji sa željom da joj odobri da zagrli svog supruga, ali to joj nije bilo dozvoljeno.

Čak i dok su Guzmanovi krvavi zločini i bračne nesmotrenosti prikazivane na sudu, Ema se nije dala zbuniti – mirno je sedela na svom mestu. Kada je na sudu donet dokaz njihovih poruka u kojima El Čapo traži od Eme da sakrije oružje, njeno lice nije odavalo ništa. I Ema i El Čapo su tvrdili da ona nije bila umešana u kriminalne aktivnosti.

Kada je ljubavnica El Čapa, Lucero Gvadalupe Sančez Lopez izašla da svedoči, jecajući, mediji su preneli da je Ema bila mirna jer je savršeno dobro znala ko je El Čapo i ko su žene koje su se “motale” oko njega.

Nakon duge ćutnje, Ema odlučuje da da intervju za Los Anđeles Tajms. Cilj je bio da se popravi imidž slavnog El Čapa.

U pomenutom intervju Ema priča kako se upoznala sa moćnim El Čapom.

Upoznali su se kada je ona imala 17 godina, a on 49 godina.

“Plesao je sa drugom devojkom. Ja sam plesala sa svojim dečkom. Sreli smo se na sred podijuma i on mi se nasmešio. Kasnije mi je neko prišao i rekao mi: “Onaj čovek hoće da pleše sa tobom.” A ja sam pristala,” prikazala je Ema njihov sastanak kao ljubavni film.

Par se neko vreme zabavljao, da bi se 2007. godine venčali. “Bila je to jednostavna ceremonija sa prijateljima i rodbinom,” rekla je Ema.

Međutim, istina je bila da ju je El Čapo proganjao, stigavši u njeno selo na motoru sa 400 muškaraca. Prijavio je na lokalni izbor za mis, a Ema je uskoro dobila i titulu najlepše žene na tom takmičenju.

2011. godine Ema je rodila blizankinje Emali i Mariju. El Čapo je insistirao da ona decu rodi u Kaliforniji kako bi mogle da imaju američko državljanstvo, jer je moćni čovek Meksika imao san da decu odgaja u Americi.

Pošto je godinama Guzman bio u bekstvu, par nije imao priliku da vreme provodi zajedno. Ema se brinula da ćerke “neće dobro upoznati oca”, ali i da će steći pogrešnu sliku o njemu s obzirom da su na sudu izneti neki veoma “prljavi” detalji o tome kako je El Čapo silovao određene žene.

Iako je Ema uporno govorila da nije imala dodir sa drogom i mafijom ni tokom odrastanja, ni tokom braka sa El Čapom, istina je malo drugačija. Naime, izgleda da je njen otac, poznat u mafijaškim krugovima kao “Tast” inicirao Emino upoznavane sa Guzmanom. Te je kasnije i sam uhapšen, kao i Emina braća zbog umešanosti u kriminalne krugove.

Novinar koji je radio intervju sa Emom kaže da je ona žena koja će uraditi sve za svog muža, jer pripada onom tipu “žena (žene narko dilera) koje nemaju drugi izbor. Jednom kada uđu u taj krug, one ne mogu da izađu iz njega. Ne postoji način.”

“Zamislite da imate samo 17 godina i živite u maloj zemlji. Njena porodica nema novca. Ona je ništa. Pojavljuje se kralj i zavodi je, a ona ima samo 17 godina. Kakvu odluku može da donese žena od 17 godina?

Ono što sam ja video je da on u nju ima poverenje. Zaista joj veruje. Ona je jedina žena u njegovom životu koja ga brani,” naveo je novinar.

Ema Koronel
NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD https://rbsm-serije.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *