Elvira Rahić:OBJAVILA NOVU PIJESMU

Elvira Rahić se vraća sa novim singlom koji izlazi u sklopu projekta „Zajedno“. Iako poznata kao „neustrašiva žena“, svom muzičkom opusu dodala je jednu „Fobiju“.

 

Vratila sam se nakon duže pauze. Pjesmu sam radila sa mojim dragim prijateljima prije svega, a izuzetno velikim i kvalitetnim umjetnicima. To su Nardin Mašić, Arel Češljar, Meho Radoović i zaista ih volim, poštujem i cijenim kao ljude i velike umjetnike – rekla  je Elvira Rahić.

 

 

Strah od gubitka voljene osobe jedna je od najčešćih fobija. Prije ili kasnije, morate se suočiti s gubitkom, bio to rastanak ili čak smrt neke osobe. Ovakav glamur čini život paklenim. Posebnost ove fobije je u tome što njezin vlasnik ne dolazi u dodir sa strašnim objektom: apstraktna je, od nje se ne može pobjeći.

 

Sve ovo poslužilo je kao inspiracija Nardinu Mašiću koji je pisao tekst i muziku za Elvirinu novu pjesmu. Prilikom kreiranja aranžmana dobropoznata ekipa iz našeg studija, Arel Češljar i Meho Radoović, dobila je pomoć Almira Ajanovića.

 

Uradili smo također i video zapis za ovu pjesmu i drago mi je što možete da vidite i čujete nešto novo, nešto jako lijepo i sentimentalno. Naravno, veliko hvala mojoj produkciji Hayat koja se potrudila da mi obezbijedi ovako dobru pjesmu, dobre saradnike, video produkciju.

 

Zaista od srca hvala još jednom! – zaključila je Elvira Rahić.

Kreativni dio i izrada spota Hayat Produkcija povjerila je Anisu Mujanoviću koji je uradio odličan posao. Spot je sniman na Blidinju, a kadrovi će vas ostaviti bez daha!(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin