Džoniju Depu nuđeno BOGATSTVO da se vrati u “Pirate sa Kariba”: Od CIFRE će vam se zavrteti u glavi

Glumcu Džoniju Depu navodno nude bogatstvo da se vrati u seriju “Pirate sa Kariba”.

Naime, Dep je nedavno pobedio na suđenju sa bivšom suprugom Amber Herd, a od tada je njegova karijera ponovo krenula uzlaznom putanjom.

Glumac je navodno bio pred kraj pregovora za šesti nastavak “Pirata sa Kariba”, u kojem ma glavnu ulogu, te je za ovaj angažman trebalo da bude plaćen 22,5 miliona dolara.

Ipak, nakon spornog članka iz 2018. godine ovaj projekat je propao, jer ga je Amber optužila za zlostavljanje i Dep je izgubio novac. On je ovaj serijal snimao poslednjih 15 godina i tumačio je glavnu ulogu gusara Džeka Speroua.

Na suđenju je o ovoj temi svedočio Džeg Vigam, dugogodišnji Depov agent iz agencije “Creative Artists”, koji je ispričao da je Dep izbačen iz nastavaka ovog filma, zbog optužbi Amber Herd.

Ipak, nakon njegove pobede na sudu, navodno se sve promenilo, te je glumac sve bliži staroj ulozi.

Izvor blizak glumcu je rekao da je Dep u pregovarao sa Diznijem o “poslu od 300 miliona dolara”, te da će se vratiti svojoj ulozi, po kojoj ga svi prepoznaju, prenose američki mediji.

Podsetimo, Džoni Dep tužio je svoju nekadašnju suprugu Amber Herd za klevetu i tražio 50 miliona dolara zbog tvrdnji o porodičnom zlostavljanju koje je ona iznela u članku za The Washington Post, a porota je donela odluku u njegovu korist.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin