Dvojica srpskih državljana uhapšena u Austriji! Zaplenjena im droga u vrednosti 10.000 evra

Sumnja se da je jedan od uhapšenih, od proleća ove godine prodao oko kilogram heroina koji na ulici košta oko 50.000 evra

 

 

Dvojica srpskih državljana starih 29 i 32 godine uhapšeni su u okolini Bregenca jer su, kako se navodi na portalima u Austriji, kao članovi organizovane kriminalne grupe, prodavali heroin i kokain “u većim razmerama” na teritoriji ovog grada.

Kako piše austrijska štampa prilikom hapšenja, policajci su od dvojice dilera zaplenili 220 grama heroina, ulične vrednosti oko 10.000 evra.

– Deo droge bio je spreman za prodaju i spakovan u kesicama od po pet, dva i po i jednog grama. Pored toga, policajci su u stanu koji su osumnjičeni koristili, pronašli i 1.500 evra za koje se sumnja da potiče od prodaje droge – piše ovaj portal.

Sumnja se, kako piše u tekstu, da je jedan od uhapšenih, od proleća ove godine prodao oko kilogram heroina koji na ulici košta oko 50.000 evra.

– U okviru ove akcije uhapšen je i Austrijanac (36) koji je izdao stan osumnjičenim dilerima. Sumnja se da je za njih dilovao narkotike i pronalazio kupce, a sve kako bi uspeo da finansira sopstvenu zavisnost od narkotika – navodi se u tekstu.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin