Dvoje dece ostalo bez majke: Julija nije imala lak život, a NAČIN na koji je stradala je MUČAN

Julijino telo pronađeno je pored puta

 

Julija Dimitrijević (40), čije je telo pronađeno pored puta između Predejana i Grdelice, nije imala lak život, a način na koji je stradala tek je mučan.

 

Srbija je sa velikom tugom pirmila vest da je jedna mlada žena, majka dvoje dece, preminula na takav način. Podsetimo, na nju je naleteo vozač automobila, udario je i pobegao, a prolaznici su njeno telo pronašli u nedelju, oko 17 časova, pored puta.

 

Danas je utvrđeno da je za volanom bio Ivica M. (45) iz, kako se saznaje, Surdulice. Policija ga je uhapsila danas zbog sumnje da je udario kolima Juliju i potom pobegao sa lica mesta.

Vraćala se iz doma zdravlja

Iako su prve informacije bile da se nesrećna mlada žena u tom trenutku vraćala sa posla, ispostavilo se da ona nije nigde bila zaposlena.

Kako “Blic” saznaje, kobnog dana ona je bila na pregledu u domu zdravlja u obližnjoj Grdelici.

Julija je bila razvedena poslednjih pet godina, majka joj je umrla pre godinu i po dana i živela je u kući sa svojim ocem u selu Palojce blizu Predejana. Kako se saznaje, njeno dvoje dece, ćerka koja ima 22 godina i sin od 19 godina, žive u Beogradu, ćerka je zaposlena, a sin je studen.

Oni su danas doputovili u Leskovac, smešteni su kod rođene sestre od Julijon bišveg muža. Van sebe zbog smrti majke zajedno sa rođacima pripremaju sahranu.

Meštani sela u kojem je živela Julija, kažu da je bila divna žena.

Jug Srbije juče se u suzama opraštao od ove mlade žene, koja je stradala na stravičan način.

Njeni prijatelji iz Vlasotinca, Grdelice i ostalih mesta sa juga Srbije, na društvenim mrežama ostavljali su poslednje pozdrave ovoj majci dvoje dece.

“Otišla si bez pozdrava, zašto”, pišu po društveni mrežama uz njenu fotografiju.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin