Dve pijane žene i muškarac lomili inventar u Hrvatskoj: Kada je stigla policija uradili nešto nezamislivo

Utvrđena koncentracija alkohola u organizmu kod muškaraca iznosila je 1,56 g/kg, a kod žena 1,66 g/kg i 2,23 g/kg

 

Jutros oko 2.00 sata, Policijska uprava Vrgorac primila je prijavu o narušavanju javnog reda i mira u objektu brze hrane, te je zatražena dolazak policije na lice mjesta.

 

Po dolasku policijskih službenika, ispred zgrade je zatečen muškarac, au zgradi su bile dve žene.

Bili su krvavi

Policajci su primetili da su žene bile u vidno alkoholisanom stanju, a da je deo inventara razbacan i polomljen u zgradi. Policajci su uočili tragove nalik krvi na ženama iu zgradi.

 

Po naređenju policajca da prekine razbijanje, žena je odbila naređenje i kada je policajac ušao u zgradu, uhvatila ga je za majicu i počela da ga udara po telu, pokušavajući da ga izbaci iz zgrade.

 

Vređali su i pružali otpor

Da bi se zaustavio dalji napad na nju, korišćena su sredstva prinude (fizička sila i sredstva vezivanja), međutim ona je nastavila da pruža aktivan otpor i vređa policijske službenike.

 

Nakon toga, muškarac koji se nalazio ispred zgrade napao je policajca i udario ga pesnicom u glavu, za šta je i prema njemu primenjena prinuda (fizička sila i sredstva za vezivanje).

 

Međutim, tokom postupka, muškarac nastavlja da pruža aktivan otpor i upućuje pretnju smrću policajcima. Sve tri osobe privedene su u službene prostorije, utvrđeno je da su bile pod dejstvom alkohola.

 

Utvrđena koncentracija alkohola u organizmu kod muškaraca iznosila je 1,56 g/kg, a kod žena 1,66 g/kg i 2,23 g/kg. Ukazano im je lekarska pomoć“, pisali su u policiji. (RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:   INSTAGRAMU        I      FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin