Dušića i Mile su odlučili da poklone 3 kuće u Srbiji ali su postavili 2 uslova! DOBIT ĆE TE JEDNO PITANJE OD NJIH A OD VAŠEG ODGOVORA SVE ZAVISI

Pitanje nekretnina u današnje vrijeme pravi luksuz. Jednostavno cijene u svim segmentima života su dosle do velikih cijena. Mladi bračni parovi ako hoce nekretninu moraju da dignu kredit i onda se zarobe u do 30 godina.

 

Odlazak na selo je puno jeftinije i nikome ne pada na pamet da to urade. Sledeci oglas iz Srbije i uzburkalo sve.

 

U Kladovu su Dušica i Mile donijeli odluku da cijelo svoje imanje objave ne radi otkupa nego kao donaciju pojedincu koji će se o njima brinuti sve do smrti. Uz imovinu koju imaju, vise kuca, traktora ovaj bracni par zaista ima imovinu. Iako Dušica ima 55 godina a Mile 69 oni su ostali bez djece koja bi mogla da naslijede imovinu.

 

U ROKU SAMO nekoliko dana ovaj bračni par je skupio veliki broj lajkova na poznatoj platformi Facebook nakon što su objavili da će dati sve besplatno za nekog ko će ih čuvati do kraja života.

 

Prema Dušićima ključni uvjet je za djevojku da je udata i da ima planove da se skoro uda. Dusicin prvi upit je djevojci da li imaju ili nemaju muzu?Za muškarca da li je ozenjen?

 

Pitala je ona a ako je odgovor negativan Dušica sugerisa da bi bilo dobro da imaju muza i automobil. Ja ako su u braku sa partnerom moram da dođu ai ona mora sa svojom suprugom da se dogovori o svakoj odluci koju će donijeti.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na                   INSTAGRAMU                   I                   FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin