Dušanu su se na televiziji smejali što je siromašan, a sada se saznala njegova tužna priča: Slušao sam kako mi se cela zemlja ruga, a sada sam se OŽENIO iako nemam para

Teška životna priča Dušana iz šou – programa ‘Ljubav je na selu’ pogodila je mnoge gledaoce. S bratom Vojislavom i sestrom Milanom došao je u Dečiji dom Vrbina u Sisku kada je bio peti razred osnovne škole.

Farmer Dušan Golubovac (29) živi u selu Zrin u Sisačko-moslavačkoj županiji, a gledaocima se predstavio sredinom 2019. kada je u najavi šou programa ‘Ljubav je na selu’ rekao da traži devojku, prenosi 24sata.hr.

Dušan sa ženom
Dušan sa ženom

– Znam da nabrojim sve stanovnike s obzirom na to da ih je u selu desetero. Do prvog dućana imam pola sata autom, a do prvih mladih ljudi čak 20 kilometara, i to u drugoj državi, tačnije u BiH – rekao je tada skromni Dule, kako ga zovu prijatelji. Njegova teška životna priča pogodila je mnoge. S bratom Vojislavom i sestrom Milanom došao je u Dečiji dom Vrbina u Sisku kada je bio peti razred osnovne škole.

– Takav život uticao je na mene. Morao sam preko noći da odrastem. Naučio sam kako da se snalazim u životu. Naučio sam da cenim ono što imam i da mi u životu ne treba puno sreće. Moja najveća sreća je zdravlje – rekao je.

Roditelji su ga ostavili u domu jer, kaže, nisu imali uslove da deca normalno pohađaju osnovnu školu.

Kasnije je ‘stao na noge’ i poželeo da ima devojku da mu pomogne oko kuće. Kada se predstavljao u šou programu, gledaocima je otkrio kako je nedavno kupio auto marke Audi zbog čega je, tvrdi, postao mamac za žene.

– Danas je devojkama dosta važno, ne samo izgled, nego da imate i novac i kola. Da možete da izađete gde one hoće i kada hoće. Od kad sam kupio kola prilaze mi devojke, ali jednostavno vidiš da im nije stalo do ljubavi već je samo interes za kolima. Teško je tako naći pravu ženu – rekao je farmer.

Na imanje je doveo devojke Sandru Škrinjar (32), Tajanu Mužinić (21) i Goranu Vušurović (29). Nakon što ih je oduševio, salatom i domaćim hlebom koji je sam ispekao, usledio je šok za njih. Soba koju im je pripremio bila je prljava, a jedan krevet je bio u jako lošem stanju..

– Užasno je, smrdi kao da su miševi ovde hodali danima – komentarisale su devojke smeštaj. Dušana je to povredilo i rekao je da nisu vredne njegovih suza.

Nakon što nije uspeo da nađe devojku za sebe, Dušanu se posrećilo preko društvenih mreža. Ubrzo je ‘palo’ i venčanje.

Dusan Golubovac
Dusan Golubovac

– Oženio sam se! Upoznali smo se preko Fejsbuka i dopisivali se nekoliko meseci, a čim je bilo moguće, otputovao sam po nju, doveo je u Zrin i venčali smo se – ispričao je farmer za RTL. Njegova izabranica je devet godina mlađa Ana-Marija iz bosanske Fojnice. Venčali su se krajem juna u opšini u Dvoru, a Dušanu je kum bio prijatelj iz sela.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/