Duet koji se dugo čekao: Halid Bešlić i Ana Bekuta predstavili pjesmu „Zagrli me“

0

Duet koji se dugo čekao: Halid Bešlić i Ana Bekuta predstavili pjesmu „Zagrli me“

 

 

Spot za duet Ane Bekute i Halida Bešlića, koja nosi naslov „Zagrli me“, danas je ugledao svjetlo dana.

Pod lipom

Tekst za pjesmu pisao je dugogodišnji Halidov saradnik Mirko Šenkovski Geronimo. Dok je melodiju komponovao zajedno sa Samirom Kadirićem – šefom Halidovog pratećeg benda, koji je bio zadužen i za aranžman.

 

 

 

Njih dvojica su, zajedno sa klarinetistom Ismarom Porićem, pored Ane i Halida, i protagonisti ovog spota, nastalog u produkciji „Invenio films“, pod rediteljskom palicom Dalibora Mrdića.

 

 

 

 

Kadrovi su krajem maja snimani u poznatom sarajevskom restoranu „Pod lipom“ i na Nišićkoj visoravni. Kadrovi donose atmosferu ponovnog susreta dvoje ljudi, koje su kroz život spajali i razdvajali brojni događaji.

 

 

 

 

 

Dvoje bardova regionalne muzičke scene snimanje su iskoristili da se prisjete zajedničkih nastupa krajem prošlog vijeka u brojnim gradovima bivše Jugoslavije. Da prelistaju stare fotografije, od kojih su se neke našle i u samom spotu. Ali i da probaju tradicionalne proizvode domaće kuhinje, prije svega pite, za koje Ana tvrdi da nigdje nisu tako ukusne kao u BiH.

 

 

Zajednička pjesma

I Anu i Halida ovog ljeta očekuje dinamična koncertna turneja. Ali se nadaju da će im se u nekom od gradova regiona putevi ukrsititi, kako bi i uživo publici predstavili ovu zajedničku pjesmu.

 

 

 

 

Tako će Halid 5. jula pjevati u Podgorici, a u Trebinju 27. jula kada će „Grad sunca“ biti domaćin legendi narodne muzike.

 

 

Bešlić će 8. augusta nastupiti i na otvaranju 7. izdanja festivala Zenica Summer Fest.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:       INSTAGRAMU       I       FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *