Držao suprugu Anu na porođaju za ruku: Čim je ugledao bebu, I KAKO izgleda ČOVJEK pao U NESVJEST sestre GA VODOM POLJEVALE

Irac Geri Mekfi (38) bio je srećan muž i otac tri ćerke kome se naizgled ostvario i poslednji san a to je da dobije sina.

Kada mu je supruga Ana Dilejni (36) rekla da su joj na ultrazvuku potvrdili da nosi dečaka, njegovoj sreći nije bilo kraja. Sve se događalo u vreme epidemije koronavirusa, ali je Geri ipak pronašao način da se tradicionalno napije sa prijateljima u pabu.

Međutim, kada je došlo vreme za porođaj, kola su iznenada krenula nizbrdo i njegov idealan život raspao se u trenu.

Dok je držao suprugu Anu na porođaju za ruku nestrpljivo iščekujući rođenje sina, tri ćerke od 14, 11 i 7 godina bile su kući sa bakom i dekom. Dogovor je bio da im se otac javi čim se mama porodi.

Sin je došao na svet, ali Geri nije mogao da veruje šta se dešava i kolabirao je. Beba je bila tamne puti!

Uzalud su ga medicinske sestre na odeljenju oporavljale. Geriju je zauvek pao mrak na oči, zbog čega je užurbano napustio bolnicu i otišao kod svojih roditelja.

Supruga je narednih dana pokušavala da ga dobije a u tome je uspela tek pošto su ga uplakane ćerke ubedile da se smiluje i vrati kući.

Ana mu je rekla da je pre devet meseci, dok je radila u Americi bila neverna, odnosno da je dva meseca bila u vezi sa svojim kolegom. Kada se vratila kući u Kork, mislila je da je sa mužem ostala u drugom stanju, ali ispostavilo se da je dete ipak od kolege.

Geri se posle dva meseca zvanično razveo od supruge, s mogućnošću da deo nedelje ćerke provode kod njega, a drugi deo kod majke. Za sina ne želi da čuje dok je živ.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin