DRŽAO SAM KIOSK ZA FAST FOOD: Nisam mogao da postignem sve sam pa sam dao oglas za radnika, A ONA MI JE ONDA MJESILA NEŠTO DRUGO 18+

DRŽAO SAM KIOSK ZA FAST FOOD: Nisam mogao da postignem sve sam pa sam dao oglas za radnika, A ONA MI JE ONDA MJESILA NEŠTO DRUGO 18+

Javila se i došla na razgovor preljepa mlada žena od 32 godine. Bila je sitnog rasta i dosta niža od mene. Imala je tanak i vitak struk, izvajane kukove i izbačenu malu okruglu guzu. Sise su bile dvije bombe u tesnoj majici.

Duga crna kosa je bila dodatni ukras preljepom mladom licu koje su krasile sitne usne i krupne zelene oči. Sa 32 godine izgledala je kao djevojčica.

Dogovorili smo se oko svega, vrlo lako i brzo. Objasnio sam joj kako i šta treba da radi, sve je brzo shvatila. Otišla je presrećna.

Ujutru je došla u dogovoreno vreme. Radili smo svako svoj dio posla i kretali se istovremeno u tesnom kiosku, bilo je neminovno da se sudarimo ili očešemo jedno o drugo.

Mesio sam smesu za pljeskavice, i gledao njene obline.

 

Prste sam ubadao u meso i stezao šake dok sam gledao u njene sise koje su virile sa strane ispod tanke majice na bretele, brus nije imala pa su se bradavice ocrtavale na majici.

Buljio sam u njeno malo, okruglo dupe i želeo da ga mesim kao što sam mesio to meso za pljeskavice.

Primjetila je moje poglede i dopalo joj se to, jer kada bi trebao da joj prođem iza leđa ona bi malo natrćila dupence, a ja bih je očešao k…. Zavodila me je cjelo vrijeme, a ja sam se palio.

Sunce je pržilo od ranog jutra, raspaljeni roštilj je samo dogrevao kiosk tako da je bilo vrelo kao u paklu. Bilo je dosta mušterija a mi smo leteli po kiosku da bi sve postigli.

Od jednom mir, nema nikoga. Bacila se na stolicu i uzdahnula uz riječi „koliko je vruće dođe mi da se skinem gola“. Stajao sam ispred nje naslonjen na pult kada sam rekao „pa skini se“. Ona se samo nasmejala i rekla „a mušterije“? „Ma kakve mušterije, vidiš da ih nema“ rekao sam.

A ona se nasmejala i rekla „pa hajde prvo ti“. Zatvorio sam šiber jednom rukom i okačio znak „ZATVORENO“.

Otkopčao sam pantalone i samo ih pustio da padnu.

 

Ona je klekla i svukla mi bokserice, njoj pred očima je stajao moj macan polu podignut.

Uzela ga je u ruke i počela blago da ga masira. Stavila ga je u usta a ja sam se rastopio, pušila mi je dok je rastao u njenim maleckim ustima. Uspravila ga je i lizala mi je jaja dok ga je dirala, a onda bi ga lizala celom dužinom i masirala mi glavić.

Spustio sam se na pod, skidali smo se dok smo klečali na podu. Legao sam preko nje podigao joj noge na ramena i sterao ga do kraja, j… sam je, a ona je bila tesna kao da je bila nevina.

Ljubio sam joj sise i vratić, dok je stenjala i grebala me noktima po ramenima i rukama. Onda smo se namjestili kao kučići, ona je klečala naslonjena na stolicu a ja sam klečao iza nje.

Raširio sam joj noge i sterao u picu.

 

J…smo se na podu potpuno goli a niko nije mogao da nas vidi, s vrijemena na vrijeme neko bi pokucao na šibe i viknuo „ima li koga“? A mi smo se samo malo utišali, dahtali smo tiše ali nismo prestajali da se j…..

Bilo je pretoplo, otvorio sam širom vrata na zadnjoj strani kioska i u kisok je počeo da ulazi vazduh koji nam je jako dobro došao u tom trenutku. Nije bilo opasnosti da nas neko vidi jer je odmah ispred vrata bio zid od prodavnice.

Legao sam na leđa sa glavom ispred vrata kioska, a ona je čučnula iznad moga k… Namjestio sam ga na njenu rupicu a ona se spustila i navukla. Uhvatila se jednom rukom za pult, a drugom za stolicu i navlačila se na moj ponos čučeći.

Ja sam gledao kako mi macan ulazi duoboko u nju dok ga stežu usne njene tesne pice.

Glava joj je štrčala iznad pulta pa sam joj to dao do znanja.

Spustila se na koljena i savila preko mene. Pritisla je svojim grudima moje grudi i zalepila se za mene, a guza je sama išla gore dole.

Grizla mi je rame a ja sam stiskao šakama njeno malecko okruglo dupence. Svo vrijeme nas je povetarac milovao i malo je hladio naša vrela i znojava tela.

U tom divljem zanosu je svršila na meni dok se divlje nabadala i režala kroz zube.

Svukla se sa mene i sela mi na kolena, uzela ga je u ruku i mazila ga dok mi je lizala glavić, viknuo sam „AaAaaAAHHHH“ a ona je stavila glavić u usta i i…. mi ga divlje.

Svršavao sam i punio joj usta dok su mi njene male usne stezale glavić.

Obukli smo se i seli na pod pored vrata, palio sam nam po cigaru i rekao „dosta je posla za danas, da odmorimo par minuta i vozim te kući“.

Bilo je jako uzbudljivo jer smo bili maltene na ulici. Nas dvoje još uvijek radimo zajedno a posao ide bolje nego ikada.

(RBSM RADIO)

RBSM RADIO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!