Connect with us

Ljubav i Strast

DRŽAO SAM KIOSK ZA FAST FOOD: Nisam mogao da postignem sve sam pa sam dao oglas za radnika, A ONA MI JE ONDA MJESILA NEŠTO DRUGO 18+

Published

on

Javila se i došla na razgovor preljepa mlada žena od 32 godine. Bila je sitnog rasta i dosta niža od mene. Imala je tanak i vitak struk, izvajane kukove i izbačenu malu okruglu guzu. Sise su bile dvije bombe u tesnoj majici.

Duga crna kosa je bila dodatni ukras preljepom mladom licu koje su krasile sitne usne i krupne zelene oči. Sa 32 godine izgledala je kao djevojčica.

Dogovorili smo se oko svega, vrlo lako i brzo. Objasnio sam joj kako i šta treba da radi, sve je brzo shvatila. Otišla je presrećna.

Ujutru je došla u dogovoreno vreme. Radili smo svako svoj dio posla i kretali se istovremeno u tesnom kiosku, bilo je neminovno da se sudarimo ili očešemo jedno o drugo.

Mesio sam smesu za pljeskavice, i gledao njene obline.

 

Prste sam ubadao u meso i stezao šake dok sam gledao u njene sise koje su virile sa strane ispod tanke majice na bretele, brus nije imala pa su se bradavice ocrtavale na majici.

Buljio sam u njeno malo, okruglo dupe i želeo da ga mesim kao što sam mesio to meso za pljeskavice.

Primjetila je moje poglede i dopalo joj se to, jer kada bi trebao da joj prođem iza leđa ona bi malo natrćila dupence, a ja bih je očešao k…. Zavodila me je cjelo vrijeme, a ja sam se palio.

Sunce je pržilo od ranog jutra, raspaljeni roštilj je samo dogrevao kiosk tako da je bilo vrelo kao u paklu. Bilo je dosta mušterija a mi smo leteli po kiosku da bi sve postigli.

Od jednom mir, nema nikoga. Bacila se na stolicu i uzdahnula uz riječi „koliko je vruće dođe mi da se skinem gola“. Stajao sam ispred nje naslonjen na pult kada sam rekao „pa skini se“. Ona se samo nasmejala i rekla „a mušterije“? „Ma kakve mušterije, vidiš da ih nema“ rekao sam.

A ona se nasmejala i rekla „pa hajde prvo ti“. Zatvorio sam šiber jednom rukom i okačio znak „ZATVORENO“.

Otkopčao sam pantalone i samo ih pustio da padnu.

 

Ona je klekla i svukla mi bokserice, njoj pred očima je stajao moj macan polu podignut.

Uzela ga je u ruke i počela blago da ga masira. Stavila ga je u usta a ja sam se rastopio, pušila mi je dok je rastao u njenim maleckim ustima. Uspravila ga je i lizala mi je jaja dok ga je dirala, a onda bi ga lizala celom dužinom i masirala mi glavić.

Spustio sam se na pod, skidali smo se dok smo klečali na podu. Legao sam preko nje podigao joj noge na ramena i sterao ga do kraja, j… sam je, a ona je bila tesna kao da je bila nevina.

Ljubio sam joj sise i vratić, dok je stenjala i grebala me noktima po ramenima i rukama. Onda smo se namjestili kao kučići, ona je klečala naslonjena na stolicu a ja sam klečao iza nje.

Raširio sam joj noge i sterao u picu.

 

J…smo se na podu potpuno goli a niko nije mogao da nas vidi, s vrijemena na vrijeme neko bi pokucao na šibe i viknuo „ima li koga“? A mi smo se samo malo utišali, dahtali smo tiše ali nismo prestajali da se j…..

Bilo je pretoplo, otvorio sam širom vrata na zadnjoj strani kioska i u kisok je počeo da ulazi vazduh koji nam je jako dobro došao u tom trenutku. Nije bilo opasnosti da nas neko vidi jer je odmah ispred vrata bio zid od prodavnice.

Legao sam na leđa sa glavom ispred vrata kioska, a ona je čučnula iznad moga k… Namjestio sam ga na njenu rupicu a ona se spustila i navukla. Uhvatila se jednom rukom za pult, a drugom za stolicu i navlačila se na moj ponos čučeći.

Ja sam gledao kako mi macan ulazi duoboko u nju dok ga stežu usne njene tesne pice.

Glava joj je štrčala iznad pulta pa sam joj to dao do znanja.

Spustila se na koljena i savila preko mene. Pritisla je svojim grudima moje grudi i zalepila se za mene, a guza je sama išla gore dole.

Grizla mi je rame a ja sam stiskao šakama njeno malecko okruglo dupence. Svo vrijeme nas je povetarac milovao i malo je hladio naša vrela i znojava tela.

U tom divljem zanosu je svršila na meni dok se divlje nabadala i režala kroz zube.

Svukla se sa mene i sela mi na kolena, uzela ga je u ruku i mazila ga dok mi je lizala glavić, viknuo sam „AaAaaAAHHHH“ a ona je stavila glavić u usta i i…. mi ga divlje.

Svršavao sam i punio joj usta dok su mi njene male usne stezale glavić.

Obukli smo se i seli na pod pored vrata, palio sam nam po cigaru i rekao „dosta je posla za danas, da odmorimo par minuta i vozim te kući“.

Bilo je jako uzbudljivo jer smo bili maltene na ulici. Nas dvoje još uvijek radimo zajedno a posao ide bolje nego ikada.

(RBSM RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Ljubav i Strast

U ovim slučajevima je SUMNJA opravdana: Pet jasnih znakova da on ima LJUBAVNICU!

Published

on

Obratite pažnju na detalje u njegovom ponašanju

 

Sumnjate da vas partner vara i da od vas krije stvari koje ne bi trebalo?

 

Ako niste sigurni da li ste u pravu, postoje znakovi koji jasno pokazuju da vaš partner ima ljubavnicu.

 

Možda vam je to teško da priznate sami sebi, ali bolje je na vreme da ga otkrijete.

 

1. Dobro ga posmatrajte

 

Suočavanje s nevernim partnerom često ne pomaže mnogo. Ne trošite uzalud energiju na maratonske rasprave. Bolje je da spavaću sobu pretvorite u mirnu luku.

 

Kako biste preljubnika uhvatili na delu, on mora da veruje da se bura stišala i da više ne sumnjate u njega. Ako on glumi vernog partnera, vi glumite naivca i pretvarajte se da mu verujete i da je sve u najboljem redu. Ipak, sledećih nekoliko nedelja pomno posmatrajte kako se ponaša prema vama.

 

2. Krije se dok telefonira

 

Na telefonske pozive uvek je odgovarao pred vama, a sada vam na neugodan način daje do znanja da mu treba privatnost. Čim se pojavite, odlazi da razgovara u drugu sobu. U poslednje vreme nigde, pa čak ni u toalet, ne ide bez telefona.

 

Moguće je kako upravo u telefonu postoje dokazi da vas vara. Kako biste otklonili ili potvrdili svoje sumnje, iako nije etično, zavirite u njegov telefon.

 

3. Izlazi prečesto iz kuće

 

Iznenada je prenatrpan poslom, te se kući vraća kasno noću. Svako malo iskrade se iz kuće uz smešne i naivne izgovore, te sve više vremena provodi napolju, navodno u starom društvu. Sve to nije razlog za uzbunu.

 

No, ako vas baš nikad ne pozove u svoje društvo, a kad predložite da i vi idete, kao iz rukava izvadi spreman odgovor zašto ipak želi da ide sam, imate opravdan razlog za sumnju.

 

4. Izaziva svađe namerno

 

Mnogi preljubnici namerno izazovu svađu samo da bi mogli demonstrativno da zalupe vratima i odu od kuće. Ako i vaš partner u poslednje vreme primenjuje taj recept, pokušajte neopaženo da ga sledite kako biste otkrili gde odlazi nako sve češćih svađa sa vama.

 

5. Vraća se kući kasno i izbegava seks

 

Iako se ništa vanredno nije dogodilo, u poslednje vreme se vraća kući kasno. Umesto ljutnjom, “bombardujte” partnera nežnošću. Muškarci obožavaju spontani seks, no ako vas partner ljutito odbije, moguće je da je pre dolaska kući negde bio.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Continue Reading

Ljubav i Strast

EVO KOJI DODIRI JAKO”PALE ŽENE”: A treći je dovodi do LUDILA za 5 SEKUNDI!

Published

on

Zaputite se onamo kamo još nitko nije išao. “Milujete li je po mjestima koja inače samo preletite, osjećat će se jako željenom”, kaže dr. sc. Yvonne K. Fulbright, autorica knjige The Better Sex Guide to Extraordinary Lovemaking. “To će je uzbuditi, ali i ojačati vezu između vas.”

Jer, svaka žena osim očitih i dobro znanih ima i samo svoje specifične erogene zone. Njih određuje koncentracija živčanih završetaka na određenome mjestu, kao i psihički faktori poput zadovoljstva vlastitim tijelom i povezanosti s vama. Zamolili smo svoje stručnjake da iscrtaju kartu vjerojatnih zona užitka. Zaputite li se najprije na te lokacije, podjednako ćete uzbuditi njezino tijelo i um.

Liznite joj lakat

Fossa antecubitis latinski je naziv za područje ispod lakta, antekubitalnu jamu, u kojoj su krvne žile vrlo blizu površine kože, što to područje čini superosjetljivim. “To je ujedno mjesto na kojem se živci spajaju u ganglij, skup trupova živčanih stanica”, objašnjava dr. sc. Stella Resnick, autorica knjige The Heart of Desire: Keys to the Pleasure of Love.
Kako? Primite je za ruku i polako je ispružite. Zatim je nježno ljubite po području s unutarnje strane lakta. Zatim prijeđite jezikom preko kože i zagrijte ga toplim dahom.

Mazite joj trbuščić

To je područje na kojem možete ubrati dvostruke bodove. Ne samo da su mnoge žene zabrinute zbog izgleda svoga trbuha, pa će im goditi da vam se njihov sviđa nego se u gornjem dijelu nalazi velik snop živaca zvan solarni pleksus, kaže Stella Resnick.
Kako? Počnite tik ispod grudi pa se pomičite prema pupku, ljubeći je i milujući nježno. “Smirujući je mentalno i opuštajući njezine trbušne mišiće, povećat ćete protok krvi prema klitorisu i pustiti je da iščekuje trenutak kada ćete se zaputiti prema njemu”, objašnjava dr. sc. Resnick.

Škakljajte joj bedra

Većina muškaraca preleti preko ženskih bedara fokusirajući se na ono što je između njih. Usporite. “Tako ste blizu njezinu ‘igralištu’, a još uvijek tako daleko… Izludjet će od iščekivanja”, kaže dr. sc. Fulbright.
Kako? Najprije je škakljajte prstima – krećite se njima uz nogu, pa se povucite u posljednjem trenu ili samo dotaknite Venerin brežuljak vršcima prstiju. Ponovite jezikom, prolazeći dovoljno blizu da osjeti vaš dah.

Masirajte joj dlanove

“U dlanu se nalazi otprilike 40 tisuća živčanih završetaka”, kaže Yvonne K. Fulbright. Stimulirate li ih, osjećat će se kao da joj je naelektrizirano cijelo tijelo.” Većina ljudi ima sitne dlačice između baze prsta i zglobova, što područje čini dodatno osjetljivim.
Kako? Isprepletite prste s njom pa joj palcem masirajte dlan i bazu prstiju kružnim pokretima. To je intiman pokret koji možete činiti i na javnome mjestu, što ga čini još uzbudljivijim.

Dodirnite joj koljena

Sa stražnje su strane koljena živčani receptori iznimno osjetljivi na dodir, kaže dr. sc. Fulbright. Osim toga, koža je na tome mjestu iznimno škakljiva.
Kako? Krenite na gležnjevima pa je nježno vršcima prstiju dodirujte po listovima sve dok ne stignete do nježne kože iza koljena. Škakljajte je ondje prstima ili jezikom, izbjegavajući tvrđe, manje osjetljivo područje sa strane.

(RBSM RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Ljubav i Strast

NOĆNA RAZONODA – Ja sam veliki i krupan odnosno ogroman, a ona mala i uska: SVE ŽIVE POZE SMO PROŠLI!

Published

on

Komšinica koju sam dugo poznavao, uvek me je ložila, jednog dana sam skupio hrabrost i pozvao je na kafu. Tada se desilo čudo.

Ana je bila mala, jako zgodna i lepa sa manjim sisama, guzove je imala savrsene, izbacene ono malo vece a bila je mlada, koža njezna, lijepa, bila je fantasticna. Dok mi je Ana p*sila ja sam se okretao prema plafonu i gledao da mozda snimaju jednostavno nisam verovao da mi se to dogada, te kad sam se uverio da je sve ok bacio sam je na krevet i krenuo u akciju.

Ja sam veliki i krupan odnosno ogroman a ona mala, ja sam bio napaljen ko ludak, svukao sam je, bila je totalno depilirana bez iti jedne dlacice ali ono nema ni tragova dlacica ono da te bode, ono bas kao da ih nije ni imala, a pi*ka joj je bila tako lepa, uska, mislim da se to jednom sretne u zivotu.

Polizao sam je i bilo je slasno i rekla je da je j*bem i krenulo je. Klekla ona ispred i ja je krenuo tucati, Ana je imala jako usku p*cku da sam bas uzivao, koliko god da sam je j*bao nije se sirila, non stop uska, a sta sam ja toj maloj radio to se ne moze opisati.

Anu koja jeca kao da je u*ijam, a ne j*bem. Otišli smo do WC – a i nastavili da se j*bemo na podu, ali ne mogu to opisat, sa njom nije mi dolazio da svrsim jednostavno samo sam je jebao i jebao, molila me da svršim, ja sam je j*bao toliko dugo i tako dobro da ona nije mogla verovati sta joj se dogada, sve zive poze smo prosli, lizanja, sve i to je trajalo jako dugo i tada sam svrsio te smo se istusirali i ja sam pokupio stvari i otisao.

Našli smo se jos dva puta na moj nagovor jer kad sam je zvao rekla je da je nemam sta da je zovem , dogodilo se i gotovo te mi je j*bala sve po spisku sta sam joj radio da celi dan stoji da ne moze sesti da sam je unistio.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

July 2022
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala