Draško Stanivuković konačno otkrio sve o odnosu sa Tanjom Savić!

Draško Stanivuković konačno otkrio sve o odnosu sa Tanjom Savić!

Draško Stanivuković istakao je da mu je bitno da se zna da je on na poziciju na kojoj se sada nalazi došao isključivo svojim radom i posvećenošću.

 

 

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković za alo.rs otkrio šta mu najviše smeta kada pišu o njemu i filozofski objasnio da li je istina ono što se piše po medijima da je u vezi sa pjevačicom Tanjom Savić.

 

Koliko vam smeta pisanje o privatnom životu?

 

– Da budem iskren, dio svog privatnog života ja sam dajem putem društvenih mreža, to je ono šta radim u slobodno vrijeme, čak i dio kućne atmosfere, sa bakom, sa bratovom kćerkicom, to je dio koji u datom trenutku imam želju i emociju da podijelim.

 

To je možda jedan od razloga zbog kojeg su me ljudi zavoljeli, jer živim život kao i svi drugi. Vremenom čovjek očvrsne, pa onda i neka pisanja koja nemaju veze sa istinom prosto počnu manje smetati, jer da čovjek sve prima k srcu, ne bi izdržao tu vrstu pritiska.

 

Šta je istina u pisanju vezanom za vas i pjevačicu Tanju Savić?

 

– Ono što je meni važno reći je da sam ja postao gradonačelnik Banjaluke isključivo svojim radom i posvećenošću. Neko sam ko zna da nekada u životu ne ide sve kako želite, ali isto tako apsolutno bežim od žute štampe i takvih natpisa.

 

To nije nešto na šta ja stavljam akcenat i ono što ne želim jeste da, u bilo kojem segmentu, takva vrsta spekulacija zasjeni sve ono krupno što radimo i što smo postigli. Takvim jednim posrnućem društva ti klikovi su upravo ono što nas unazađuje jer se piše bilo šta samo zbog čitanosti, a ne zbog pozitivnog efekta koji treba da ostvari.

 

Vrijednosti takvih vrsta spekulacija, napisa, tračarenje nisu vrijednosti koje ja želim da promovišem.

 

Poražava me činjenica da su nekada takve vrste intriga i naslova, gdje i ja sam spoznam gdje sam i u kojem trenutku bio, postanu važnije i interesantnije od vitalnih pitanja.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin