Draško se NIJE pojavio na Tanjinom nastupu, pevačica SLOMLJENA na rođendan: “Brat i sestra su je tešili”

Gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković juče je stigao na Kopaonik gde je održao predavanje na Ekonomskom fakultetu u jednom hotelu, a u istom danu na planini je stigla i pevačica Tanja Savić sa kojom, mesecima unazad, povezuju političara.

Naime, Savićeva je sinoć imala nastup na Kopaoniku u jednoj diskoteci i ujedno i proslavila rođendan, a kako piše Blic, Draško nije prisustvovao, iako je poznato da obožava njene pesme i rado je viđen gost na njenim koncertima. Pevačica je zbog ovoga, kako tvrdi izvor sa lica mesta bila izuzetno tužna i neraspoložena, te ju je sestra sve vreme tešila.

“Soko” stigao u Novi Sad za 33 minuta: Više od 10.000 ljudi se okupilo da ga dočeka VIDEO/FOTO
Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Draško nije došao na Tanjin nastup, a ona je sve vreme tužna sedela u holu hotela. Ni sa kim nije razgovarala, slušala je balade na telefonu, između ostalog svoju numeru “Gde ljubav putuje” – rekao je izvor za pomenuti medij.

– Brat i sestra su je sve vreme tešili, ali su toliko tiho pričali da se ništa nije razumelo. Samo se videlo na Tanjinom licu da je tužna i razočarana nakon nastupa koji je održala na Kopaoniku. S obzirom na to da je Draško u isto vreme bio na planini, svi su primetili da joj je krivo što nije došao na njen nastup da je podrži – zaključio je izvor.

Ovaj par, prema pisanju domaćih medija, ima praksu tajnih i slučajnih susreta, pa ne čudi, što su još jednom, sasvim slučajno, u isti dan i na istom mestu zakazali svoje obaveze.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin