Drama u Šijama / Policija o pokušaju otmice reprezentativke BiH

Drama u Šijama / Policija o pokušaju otmice reprezentativke BiH

Bh. reprezentativku u taekwondou Nadinu Mehmedović u nedjelju 31. oktobra, u večernjim satima pokušali su oteti u naselju Šije. Ovu informaciju je danas preko Facebooka potvrdio njen otac Elvin naglasivši da je slučaj prijavljen policiji.

 

 

Ove navode provjerili smo i u policiji, za portal Radiosarajevo.ba portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK) Aldina Alić potvrdila je ovu informaciju.

 

“Slučaj o pokušaju otmice u naselju Šije prijavljen je policiji sino. Radi se na ovom slučaju i rpovjeri navoda. Radi istrage koja je u toku, trenutno ne možemo govoriti o informacijama koje imamo”, kazala je Alić za portal Radiosarajevo.ba.

 

Otac bh. reprezentativke, Elvin Mehmedović na svom Facebook profilu je napisao kako se Nadina uspjela izvući tako što je nokautirala jednog od otmičara.

 

Podsjećamo, “pokušali su je na silu ugurati u auto uz prijetnje i fizičku silu i nanijeli joj lakše tjelesne povrede.

 

Uz Božiju pomoć i njenom iskustvu u borbama na takmičenjima uspjela je jednog otmičara nokautirati i pobjeći te izbjegnuti najgori scenarij.

 

 

Ovo objavljujem iz razloga da se ne bi desilo nekom ponovo, da bi se pazili nemilih događaja itd. Napomonjem da zbog istrage policije ne možemo otkriti više detalja i da je istraga u toku.

 

Nadina je prije par dana napunila 17 godina i kao maloljetna osoba je uspjela izvući se iz najgore moguće situacije. Svi smo u šoku zbog ovog događaja, ako je neko nešto vidio ili zna svaka informacija će nam dobro doći”, napisao je između ostalog Elvin preko Facebooka.(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE