Drama u Austriji: Partnerka izbola bh. državljanina nakon što ju je napao

Prava drama odigrala se sinoć u bečkoj četvrti Favoriten kada je državljanin Bosne i Hercegovine napao svoju partnerku (42), austrijsku državljanku, koja ga je na kraju izbola nožem kako bi se odbranila.

 

Kako prenose austrijski mediji, sve se desilo sinoć oko osam sati kada je bh.državljanin pijan upao u stan svoje partnerke, koja sa djecom živi u istoj zgradi. On ju je odvukao u svoj stan, seksualno zlostavljao, a zatim i fizički napao.

 

Ona nije imala drugog izbora nego da zgrabi nož i odbrani se. Nakon što ga je ranila, uspjela je da pobjegne iz stana. Inače, državljanin BiH je prijetio i drugom komšiji, koji je sve prijavio policiji, koja je odmah došla na lice mjesta. I državljanin BiH, kao i žrtva su odmah prebačeni u bolnicu, a nijedno nije životno ugroženo.

 

Inače, cijeloj drami prisustvovala su i maloljetna djeca Austrijanke po koju su kasnije došli rođaci, a policija je o svemu obavijestila i Centar za socijalni rad. Istragu ovog nemilog incidenta preuzelo je Odjeljenje kriminalističke policije Beča, a bh.državljanin je odmah dobio zabranu prilaska žrtvi. I protiv Austrijanke će biti podnesena prijava zbog nanošenja teških tjelesnih povreda, iako se radilo o samoodbrani, piše Heute.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na                   INSTAGRAMU                   I                   FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin