Dragica živi sama u zabačenom selu, niko joj nije došao 20 godina! “Spremila se za spavanje i čula hrkanje-KADA je

Kada osoba dođe u stare godine, a ako nemate dece, onda vam je život i više neo težak. Jednostavno kada ostarite svakome ste teret i svakome ste dosadni takod a to nisu nimalo lepi dnai. Međutim, još ako živite negde u zabačenom delu ili nekom selu onda ste osuđeni na jako teške dane, a ako ste još uz to sve i bolesni onda definitivno nikako vam nije dobro.

Tako vam mi danas donosimo jednu jako tužnu priču, koja se desila u srcu Srbije, konkretno u Šumadiji. AKo na sve to još dodamo, da imamo jako puno napuštenih staraca koji žive u ruralnim područjima Srbije i Crne Gore, a koji život čoveka ne vide meseicma, onda je tuga još veća. Mi vam donosimo priču iz sela Berići gde je izvesna Dragica koja danas ima 78 godina je doživela jedno jako neugodno iskustvo, koje s e nikome nikada ne desi, a nekim možda jednom u životu.

Naime, nju su došli da posete nekoliko novinara a njoj je tako bilo drago zbot oa, da se jednostavno nije mogla da suzdrži da se ne smeje u tim trenutcima. Iznela im je kafu i slatko t nije želela da ih puste da idu svojim kućaa a ona je njima rekla da ju je jednu noć probuila šuškanje ispod prozora, a kada je upalila svetlo, videla je medveda. U roku od par dana ugradila je i metalne šipke na prozore od silnoga straha.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin