Dragica živi sama u jednom zabačanom selu! NIKO JE NIJE POSJETIO 20 GODINA A onda je jedne večeri čula hrkanje a onda ugledala njega i tada se zaledila od straha

Ovaj dan mi počinjemo sa jednom jako zanimljivom pričom i tužnom prije svega a kada čujete o čemu se sve radi ovdje vjerujemo da će vam suze natjerati na oči.

 

Kada dođete u neke godine, to jeste kada ostarite, onda svi koji su bliski zaborave na starije osobe, ne posjećuj uih a najviše boli kada se djeca prema roditeljima ne ponašaju onako kako su oni zaslužili. Kako ste po naslovu mogli da vidite jednu emotivnu priču danas dolazi za vas.

 

Ovo je jako tužna priča iz Srbije a govori se o jednoj zeni po imenu Draginja. Sada je tuzna cinjenica da ima mnogo usamljenih i napustenih staraca koji odvojeno zive i sami van Srbije i retko se vide sa voljenim osobama. Usamljeni su i jedva čekaju da im neko dođe da sa nekim pričaju i da imaju neki vid komunikacije.

 

Naime, ovdje govorimo o starici Draginji koja je doživjela nešto što je zaista rijetko. Ovdje se radi o tome da je novinska ekipa čula za ovo pa su odlučili da posjete staricu i da vide i čuju njenu stranu priče.

 

Kada ih je ona vidjela jako se obradovala i nije skidala osmijeh sa lica pa je tako tokom razgvoora rekla da je jedno veče čula šuškanje ispred njenog prozora i da je to jako uplasilo. KAda je ustala imala je i sta da vidi i prizor je toliko strasan bio da se zaledila.

 

Pred njom je bio jako veliki medvjed kojeg se mnogo uplasila jer nikada tokom života nije vidjela takvo nešto. Nakon tog bliskog susreta ona je morala na prozre da stavi metalne šipke radi sigurnosti.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU         I       FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin