Dragana za nepunih 16 mjeseci rodila 2 puta dvojke: MOJ NEBOJŠA JE MAJSTOR ZA BLIZANCE

Dragana za nepunih 16 mjeseci rodila 2 puta dvojke: MOJ NEBOJŠA JE MAJSTOR ZA BLIZANCE

 

 

Dragana Vasić i njen nevjenčani suprug Nebojšu Ilić su oduševili, ali i ostavili regiju bez teksta kada su ispričali svoju neobičnu porodičnu priču. Ovaj par koji živi u selu Petki pored Lazarevca, za nepunih 16 mjeseci dva puta su dobili blizance!

Dragana u šali kaže da njen đuvegija pripada nekoj posebnoj feli super muškaraca. Ona vjeruje da Nebojša posjeduje neobičnu moć i da je zbog toga u stanju da “napravi” dvojke kad god to poželi.

„Pravi je majstor za blizance. Ima još jedne iz prvog braka. To je neki fenomen. Situacija je postala ozbiljna, jer smo siromašni, pa sam prinuđena da pribegnem krajnje restriktivnim mjerama. Za tu njegovu narav „katanac” je zasad jedini lijek – dok nevješto skriva pogled zureći u pod, Draganin blagi smiješak ipak jasno nagovještava da je zaštitna mjera samo privremenog karaktera.

Ponosnom ocu očigledno prija uloga supermena, mada se ne slaže s privremenom zabranom svoje partnerke. On se ipak kočoperno hvali da mu „posao” baš ide od ruke.

„Hoće me! Za prvi put nisam imao osjećaj, ali sam u druga dva slučaja bio ubijeđen da će da bude tač daun! S jednom Slavicom sam se kladio u čokoladu. Blizance sam dobio, ali sam za „milku” od 300 grama izvisio! Umjesto svog nesvakidašnjeg talenta Nebojša ipak u prvi plan ističe neispunjenu obavezu svoje sitničave komšinice.

Prije 11 godina Nebojša je dobio prve blizance. Mateja i Luka na svijet su došli u martu prošle, a Aleksandra i Aleksa u julu ove godine. Elektrozavarivač iz Petke tako je postao jedan od rijetkih muškaraca na svijetu koji je, s dvije različite žene, iz tri pokušaja, dobio isto toliko blizanaca, piše Blic.

„Rekli su mi u porodilištu da me treba poslati u Ameriku na istraživanje. Ako će da plate rado ću „d’idem”. Ne volim da se eksponiram. Savjete ne dajem za džabaka, a tehniku čuvam za sebe. Kad varim, ja bogami i zavarim, smijući se šali se „mađioničar” iz Petke.

Prihvatajući humor svog nesuđenog supruga Dragana odbija svaku mogućnost da su njihovi blizanci plod nekakvih nestandardnih vještina.

„Sve je bilo normalno. Kakva crna tehnika, pun mjesec, bajalice i tako to. Jednostavno, ide nam od ruke – gromko se kikoće Dragana podržava šalu svog životnog saputnika.

Prve blizance ona je rodila poslije samo šest i po, a druge dvije bebe nakon svega sedam i po mjeseci trudnoće. Mateja i Luka proveli su u inkubatoru puna dva mjeseca, ali su brat i sestra, Aleksandra i Aleksa, iz njega izašli nakon samo 26 dana.
„Čudili su se i ljekari. Da kucnem u drvo ništa im ne fali. Samo jedu i spavaju. Ne priča se bez veze u narodu da su romska djeca iz nekog razloga otpornija od ostale – ponosna majka gotovo naučno objašnjava neobičnu žilavost svojih beba.
Nebojša se ipak ne slaže u potpunosti s imunološkom teorijom svoje supruge. On misli da tu nema striktnih pravila.

„Dijete je dijete. Ovi moji razbole se očas posla. Ubi ih propuh. Povukli su na mene. Mada, iskreno, možda nisam baš najbolji primjer. Ja sam ti polutan… skoro melez. Iskreno, vidi se to i po djeci. Ako se bolje zagledaš Aleksandra je malo crnja od brata, a razlika je samo pet minuta, vrteći glavom zamišljeno konstatuje Nebojša.

„Mirno spavaj, nano, sve je zaključano”, nastavlja Dragana da začikuje, ali nakon kratke pauze, namigujući iza muževljevih leđa, i umilno pjevajući, pridodaje i drugi stih popularnog evergrina -„moje srce nije, džaba ti kapije”, kao jasnu poruku da njena tek uvedena zabrana neće biti duga vijeka.

„A, šta kažeš, da probamo i treći put? Kad je bal, nek je maskenbal – šeretski odgovarajući na sopstveno pitanje Nebojša je istovremeno uz prostodušan smijeh, jednim glasnim poljupcem u obraz, konačno osujetio namjere svoje raspjevane supruge. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin